15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τι κρύβει η πινακίδα των headquarters του Facebook στην Καλιφόρνια;

    Την πινακίδα που “υποδέχεται” όσους βρεθούν στο Campus του Facebook στο Menlo Park της California δεν την έχουμε δει οι περισσότεροι από κοντά, την έχουμε δει ωστόσο πολλές φορές στο Internet. Εκείνο που δε γνωρίζουμε όμως είναι τι κρύβεται από… πίσω της.

    facebook-sign-menlo-park

    Τα γραφεία στα οποία έχει μετακομίσει εδώ και κάποιο διάστημα το Facebook στο Menlo Park ήταν κάποτε ιδιοκτησίας της Sun Microsystems. Η εταιρεία -που πλέον δεν υπάρχει καθώς εξαγοράστηκε από την Oracle το 2009- είχε μία αντίστοιχη πινακίδα με το λογότυπό της στην είσοδο των εγκαταστάσεων, μία πινακίδα που φαίνεται πως δεν… πέταξαν από το Facebook όταν μετακόμισαν εκεί. Έτσι, γύρισαν ανάποδα την πινακίδα και, στην πίσω πλευρά της, τοποθέτησαν τη δική τους. Αυτό είναι, λοιπόν, το πίσω μέρος της με το λογότυπο της Sun Microsystems να παραμένει και να θυμίζει… άλλες εποχές.

    sun-microsystems-sign-menlo-park

    Όπως λένε από το Facebook, ο λόγος που παρέμεινε η παλιά πινακίδα είναι για να θυμίζει στους εργαζόμενους “τι συμβαίνει ότι είσαι στην κορυφή αλλά αποτυγχάνεις να καινοτομήσεις“, δίνοντάς τους κίνητρο για να συνεχίσουν να είναι δημιουργικοί. Το μάθαμε κι αυτό…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles