22.1 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Μεγάλη καθυστέρηση στην κυκλοφορία του iPhone 15 Pro Max

    Σε λίγες μέρες, η Apple έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει τις νέες της συσκευές και, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα διαρροές, αναμένονται σημαντικές αναβαθμίσεις στα μοντέλα iPhone 15 και iPhone 15 Pro.

    Τα νέα smartphones θα έρθουν με βελτιώσεις σε επίπεδο κατασκευής και καλύτερη κάμερα, αφού οι φήμες θέλουν -ειδικά το iPhone 15 Pro Max- να διαθέτει περισκοπικό φακό για αναβαθμισμένες δυνατότητες ζουμ. Νέα δημοσιεύματα όμως τις τελευταίες ώρες έχουν προκαλέσει ανησυχία στους fans που αναμένουν να προμηθευτούν το νέο iPhone. Ο γνωστός leaker με το όνομα Revegnus αναφέρει στο Χ ότι το iPhone 15 Pro Max είναι πιθανό να φτάσει με τεράστια καθυστέρηση, λόγω σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Sony με τον αισθητήρα της κάμερας. Η εταιρεία φέρεται να αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις παραγγελίες της Apple, γεγονός που είναι πιθανό να επηρεάσει την κυκλοφορία της συσκευής.

    Το iPhone 15 Pro Max της Apple θα μπορούσε να καθυστερήσει έως και 4 εβδομάδες, σύμφωνα με το leaker. Σημειώνεται ότι τα μοντέλα «Pro» θα είναι τα πρώτα μοντέλα της Apple που θα ενσωματώσουν ένα τσιπ A17 Bionic 3nm, το οποίο θα προσφέρει βελτιωμένη απόδοση.

    Διαβάστε επίσης:

    IFA 2023 – Samsung Food: To app που μας «άνοιξε» την όρεξη! Αποκλειστική συνέντευξη με τους δημιουργούς του!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles