16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τα Fire Phones δεν πουλάνε, όμως η Amazon δεν εγκαταλείπει!

    Όταν η Amazon έριξε στην αγορά το Fire Phone, όλοι είχαν σταθεί στην εξαιρετικά χαμηλή τιμή του και στα ανεπτυγμένα tech specs του. Ωστόσο, παρόλο που η συσκευή είχε μία κάποια δυναμική, η πορεία της δεν ήταν η αναμενόμενη, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει απώλειες στην Amazon της τάξεως των 170 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ παράλληλα δημιουργήθηκε ένα “stock” απούλητων συσκευών αξίας 83 εκατομμυρίων δολαρίων!  amazon-fire-phone-02

    Παρόλα αυτά, η Amazon δεν φαίνεται διατεθειμένη να πετάξει λευκή πετσέτα και αυτό επιβεβαιώνει σε μία πρόσφατη συνέντευξη του, ο αντιπρόεδρος της εταιρείας David Limp, ο οποίος δήλωσε στο Fortune.com ότι η Amazon αυτή τη στιγμή σχεδιάζει να κυκλοφορήσει και άλλα Fire Phones. Ο αντιπρόεδρος της Amazon παραδέχτηκε ότι η Amazon έκανε ένα μεγάλο λάθος στην τιμολόγηση και στη διάθεση του Fire Phone και όταν κατάλαβε το λάθος της ήταν πάρα πολύ αργά. Ωστόσο, ο Limp που δεν εγκαταλείπει το συγκεκριμένο project, καθώς θεωρεί ότι είναι πολύ πιθανό το Fire Phone να ακολουθήσει μία ανάλογη πορεία με το δημοφιλές e-reader Kindle, το οποίο όταν κυκλοφόρησε από την Amazon το 2007, είχε διαγράψει μία πολύ αρνητική πορεία στις αρχές, όμως στη συνέχεια κατάφερε να μετατραπεί σε ένα άκρως πετυχημένο προϊόν για την Amazon.

    Amazon Fire Phone

    Ο αντιπρόεδρος της Amazon δεν αναφέρθηκε στη συνέντευξη του με περισσότερες λεπτομέρειες για τις νέες συσκευές Fire Phone που σχεδιάζει η Amazon, παρόλα αυτά τόνισε ότι η υποστήριξη των ήδη υπαρχόντων συσκευών θα συνεχιστεί κανονικά με την κυκλοφορία νέων software updates. Τέλος, κλείνοντας τη συνέντευξη του ο David Limp δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η εταιρεία του πάντοτε εξετάζει με προσοχή το feedback των χρηστών, ελπίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο, η γνωστή εταιρεία θα καταφέρει να κάνει τις συσκευές της ακόμη πιο ελκυστικές στο καταναλωτικό κοινό.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles