18.1 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Flashback 2: Κυκλοφορία το Νοέμβριο και νέο story trailer

    Η Microids δημοσίευσε ένα ολοκαίνουργιο story trailer για το Flashback 2, στο οποίο φαίνεται καθαρά η επιστροφή του Conrad B. Hart, 30 χρόνια μετά από την πρώτη του εμφάνιση στην Amiga. Αυτό το πολυαναμενόμενο sequel φτάνει στο Switch και στις λοιπές κονσόλες στις 16 Νοεμβρίου 2023 και το νέο video υπογραμμίζει την κύρια αφήγηση του παιχνιδιού.

    Το επερχόμενο action platformer θα ακολουθήσει τον Conrad για άλλη μια φορά, μαζί με ένα όπλο που λειτουργεί με AI γνωστό ως A.I.S.H.A.

    Ο Conrad πρέπει να αντιμετωπίσει μια εξωγήινη εισβολή στο Morphs με επικεφαλής τον στρατηγό Lazarus καθώς ψάχνει για τον αγνοούμενο φίλο του Ian. Το Flashback 2 διαθέτει την ίδια κινηματογραφική αίσθηση με τον προκάτοχό του -του 1992- με περισσότερο gunplay και εκρηκτική δράση. Ο Paul Cuisset, σεναριογράφος και σχεδιαστής του πρώτου παιχνιδιού, επιστρέφει για αυτό το sequel.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Στα “σκαριά” DLC για το Lies of P (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles