16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    fluo. & GREE συμμετέχουν στο 5ο Family Run γιατί ο αθλητισμός είναι οικογενειακή υπόθεση

    Ο Όμιλος εταιρειών Μαυρογένη στηρίζει και συμμετέχει ενεργά στο 5ο Family Run που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 12 ως την Κυριακή 14 Μαΐου, στην ιδιαιτέρως όμορφη περιοχή της Αγίας Άννας στην Εύβοια, με το ελληνικό brand προϊόντων τεχνολογίας fluo. και τα κλιματιστικά GREE.

    family run

    Η fluo. και η GREE συμμετέχουν στο θεσμοθετημένο αγώνα δρόμου Family Run, καθώς η προϊοντική γκάμα απευθύνεται σε όλα τα μέλη μιας οικογένειας και μέρος της φιλοσοφίας του Ομίλου είναι η υποστήριξη όλων των δραστηριοτήτων που αναδεικνύουν τις αρχές και τις αξίες του αθλητισμού. Πρόκειται για μια μοναδική δραστηριότητα για όλη την οικογένεια, μέσα από την οποία μπαμπάδες, μαμάδες, παιδιά, μωρά σε καρότσια, γιαγιάδες, παππούδες, θείοι και νονοί δημιουργούν ομάδες και τρέχουν με σκοπό στη δημιουργία ισχυρότερων δεσμών μεταξύ των μελών μιας οικογένειας.

    Το Family Run αποτελεί τον μεγαλύτερο “οικογενειακό” αγώνα, που πραγματοποιείται φέτος για 5η συνεχόμενη χρονιά. Στόχος του Family Run είναι να αναδείξει και να προωθήσει τον οικογενειακό αθλητισμό, να αναδείξει πανέμορφες περιοχές της Ελλάδας, αφού κάθε χρόνο το μέρος διεξαγωγής είναι διαφορετικό, να ενισχύσει τους δεσμούς της οικογένειας και να προωθήσει τον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά. Σε αυτό το πλαίσιο, η “οικογένεια” της fluo. και της GREE, θα λάβει μέρος στον αγώνα που πραγματοποιείται στην πανέμορφη Αγία Άννα στην Εύβοια και με αυτόν τον τρόπο θα στηρίξει τους σκοπούς και τις αξίες του Family Run.

    Πέρα από τον αγώνα δρόμου, κατά τη διάρκεια του Family Run πρόκειται να πραγματοποιηθούν πολλά και ενδιαφέροντα παράλληλα δρώμενα, εκπαιδευτικού και αθλητικού χαρακτήρα, όπως σκυταλοδρομίες, canoe kayak κ.ά., ώστε να διασκεδάσουν οι μικροί φίλοι του αθλητισμού αλλά και οι οικογένειες τους.

    Family Run / 12 – 14 Μαΐου / Αγία Άννα Βόρεια Εύβοια

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles