18.1 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Galaxy Z Fold5 & Z Flip5 Unpacked event: Όλοι οι δρόμοι ΔΕΝ οδηγούν μόνο στη Σεούλ, αλλά και στη Βόρεια Αμερική; (Φήμη)

    Όπως σας αναφέραμε πριν από μερικές ημέρες, η Samsung «κλείδωσε» την πρωτεύουσα της Ν. Κορέας, Σεούλ στις 26 Ιουλίου, ως την τοποθεσία όπου θα διεξαχθεί το event της παρουσίασης των Galaxy Z Fold5 και Z Flip5, της νέας γενιάς από foldables που ετοιμάζει ο κορεατικός κολοσσός της τεχνολογίας. Αύτη μάλιστα θα ήταν η πρώτη φορά που η Samsung θα παρουσίαζε τα foldables της επί κορεατικού εδάφους σε Unpacked launch event!

    Ωστόσο, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι η Samsung σχεδόν δύο εβδομάδες από το event που θα διεξαχθεί στη Σεούλ, σχεδιάζει και ένα δεύτερο launch Unpacked event, το οποίο θα λάβει χώρα στις 11 Αυγούστου σε μια πόλη της Βορείου Αμερικής. Όπως αντιλαμβάνεστε, δύσκολα μπορούμε να καταλάβουμε την λογική για δύο events σε τόσο κοντινό χρονικά διάστημα, αλλά λογικά ενδέχεται αυτή η κίνηση να έχει να κάνει περισσότερο με το focus της Samsung στην αγορά της Αμερικής. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι, καθώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά της Samsung αναφορικά με το συγκεκριμένο ζήτημα. Στο Unpacked του Ιουλίου πέραν των νεών foldables, η Samsung δεν αποκλείεται να μας παρουσιάσει επίσης τα Galaxy Tab S9, Tab S9+, Tab S9 Ultra, καθώς επίσης και τα Watch6 και Watch6 Classic/Pro. Όπως και να ‘χει ο Ιούλιος δεν είναι πολύ μακριά, οπότε σε μερικές εβδομάδες θα γνωρίζουμε για τις προθέσεις της κορεατικής εταιρείας.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles