21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Genikes App: Δυνατότητα υποβολής μέσω κινητού, Απαίτησης για ζημιά στο όχημά σας

    Σε μια περίοδο όπου η ψηφιοποίηση διευρύνει τον ρόλο των ασφαλιστικών εταιριών, εκσυγχρονίζοντας ταυτόχρονα τις διαδικασίες, ειδικότερα σε τομείς όπως η αποζημίωση ζημιών προς τους ασφαλισμένους, οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου καινοτομούν, εμπλουτίζοντας την Εφαρμογή Genikes App με μια νέα δυνατότητα που άφορα την υποβολή Απαίτησης μέσω κινητού.

    Έτσι, κάθε ασφαλισμένος με τις Γενικές θα μπορεί πλέον να υποβάλλει Απαίτηση για ζημιά στο όχημά του που αφορά ανεμοθώρακα ή άλλη ζημιά στο όχημά του (νοουμένου ότι δεν εμπλέκεται τρίτο όχημα) μέσω του Genikes App άμεσα, χωρίς διαδικασίες και χωρίς χρονοτριβές.

    Παράλληλα, το Genikes App συνεχίζει να… σας βρίσκει όπου κι αν βρίσκεστε. Με το Genikes App η οδική βοήθεια φτάνει κοντά σας με το πάτημα ενός κουμπιού!  Χρησιμοποιώντας GPS tracking, το Genikes App μπορεί να εντοπίσει ακριβώς την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται το όχημά σας. Έτσι, σε περίπτωση ατυχήματος ή ανάγκης για οδική βοήθεια, το Genikes App θα σας εντοπίσει μέσω GPS και η υπηρεσία οδικής βοήθειας θα φθάσει κοντά σας, όπου και αν βρίσκεστε.

    Επιπρόσθετα, το Genikes App περιλαμβάνει χρήσιμα τηλέφωνα, πληροφορίες για τα προϊόντα των Γενικών, τις τοποθεσίες των καταστημάτων των Γενικών και τις τοποθεσίες των ΑΤΜ και των καταστημάτων της Τράπεζας Κύπρου και πολλά άλλα.

    Τέλος, σημειώνεται ότι το Genikes App είναι διαθέσιμο δωρεάν μέσω App Store και Google Play για iPhone και Android smart-phones. Οι υπηρεσίες ατυχήματος και οδικής βοήθειας μπορούν να εξυπηρετήσουν μόνο οχήματα ασφαλισμένα με τις Γενικές.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles