16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα ανανεωμένα προφίλ του Google+

    Μπορεί το Google+ να μη δημιουργεί τόσο μεγάλο ντόρο για τις αλλαγές που πραγματοποιεί, όπως κάνει το Facebook για παράδειγμα (βλ. νέο News Feed), γι’αυτό και εμείς προσπαθούμε κρατάμε μία πιο άμεση επαφή με αυτό. Σήμερα ανακοινώθηκαν κάποιες αλλαγές – βελτιώσεις στα προφίλ του Google+, οι οποίες ήδη έχουν κάνει την εμφάνιση τους στους χρήστες. Πάμε να δούμε συγκεκριμένα ποιες είναι αυτές.

    Μεγαλύτερες και καλύτερες φωτογραφίες για Εξώφυλλο (Cover)

    google plus profile

    Όπως θα παρατηρήσετε, τα στοιχεία του χρήστη μαζί με τη φωτογραφία προφίλ ενσωματώθηκαν στη φωτογραφία Εξώφυλλο, η οποία μεγάλωσε κιόλας, φτάνοντας στο μέγιστο τις διαστάσεις 2120×1192 pixels. Επίσης, η φωτογραφία Εξώφυλλο ανοίγει πλέον σε διαστάσεις 16:9. Το αποτέλεσμα δικαιώνει όσους χρήστες επιθυμούν να συμπεριλάβουν παραπάνω από μία φωτογραφίες μέσα στο Εξώφυλλο τους.

    Ανανεωμένη καρτέλα About και πιο εύκολη επεξεργασία

    google plus about tab

    Οι προσωπικές πληροφορίες του χρήστη στην καρτέλα About δέχθηκαν ένα redesign, βλέποντας τες πλέον μέσα σε πλαίσια με διαφορετικά χρώματα. Το κάθε πλαίσιο μπορεί να επεξεργαστεί πιο εύκολα, αφού έχει το δικό του σύνδεσμο για επεξεργασία. Οι χρήστες μπορούν να συνεχίσουν να μοιράζονται την οποιαδήποτε προσωπική τους πληροφορία με τα άτομα που επιθυμούν.

    Νέα καρτέλα Reviews

    google plus reviews tab

    Μαζί με τις καρτέλες About, Posts, Photos, Videos και +1’s, τώρα πλέον θα υπάρχει και η καρτέλα Reviews. Στην καρτέλα αυτή ο χρήστης θα μπορεί να βλέπει τις κριτικές ενός χρήστη για τοποθεσίες όπως εστιατόρια, καφετέριες κλπ. Προηγουμένως, η επιλογή αυτή υπήρχε μέσα στο About, ενώ τώρα απέκτησε δικό της μέρος.

    Τέλος, μην ξεχνάτε πως υπάρχει επίσης και η επιλογή «View profile as:» κάτω από το Εξώφυλλο, όπως και στο Facebook, η οποία επιτρέπει σε ένα χρήστη να δει πώς φαίνεται το προφίλ του στους άλλους χρήστες. Με τον τρόπο αυτό, μπορεί να δει ποιες προσωπικές πληροφορίες του είναι εκτεθειμένες και να τις διορθώσει για το κατάλληλο κοινό.

    Πηγή: Google+, Google Plus Daily

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles