17.8 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Το Ελληνικό Twitter για τις συλλήψεις του αρχηγού και στελεχών της Χρυσής Αυγής

    Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις από τις 6 το πρωί, όταν και ξεκίνησε η τεράστια επιχείρηση της αστυνομίας για την σύλληψη του αρχηγού, βουλευτών, μελών και υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής, τόσο με κατηγορίες για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, όσο και όπως λέει το πόρισμα της Εισαγγελίας, για άλλες 5 δολοφονίες, εκατοντάδες δολοφονικές επιθέσεις και πληθώρα αδικημάτων, ενώ συνολικά από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου, η Χρυσή Αυγή χαρακτηρίζεται (σ.σ. επιτέλους), εγκληματική οργάνωση. Φυσικά, η Ελληνική Twitter-όσφαιρα διανθίζει με τον δικό της τρόπο τις πληροφορίες για τις πολλαπλές συλλήψεις.

    Image: File photo shows leader of far-right Golden Dawn party Mihaloliakos addressing an election campaign rally in Perama

    Αν παρακολουθήσετε τα hashtag  #Nazis_behind_bars και #GoldenDawn θα δείτε με ενδιαφέρον όλες τις απόψεις. Που εκτείνονται από τρομερή χαρά, αλλά και τεράστια επιφύλαξη για την επόμενη ημέρα από αυτές τις συλλήψεις, είτε για τις καταδίκες που θα επιβληθούν, όσο και για τις πρακτικές που υιοθετούνται από την Ελληνική Κυβέρνηση και την Δικαιοσύνη που «ξαφνικά» μετά από πολιτική πρωτοβουλία, αποφάσισαν να αντιμετωπίσουν την εγκληματική δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής.

    Και φυσικά, θα διαπιστώσετε το απίθανο χιούμορ των Ελλήνων τουιτεράδων που σχολιάζουν δηλώσεις, αλλά και πλέκουν σενάρια για το μέλλον των υψηλόβαθμων στελεχών της Χρυσής Αυγής και ειδικά του Ηλία Κασιδιάρη ή του γνωστού «Καιάδα», στις φυλακές που θα τους φιλοξενήσουν με τους συγκρατούμενούς τους.

    Μπορείτε να δείτε τι αναφέρει το 9σέλιδο πόρισμα του Αντιεισαγγελέα  του Αρείου Πάγου, αλλά και ένα συνοπτικό χρονικό των μέχρι τώρα γεγονότων για τις συλλήψεις που έχουν πραγματοποιηθεί και επίκεινται, εδώ.

    Εμείς απλά να ευχηθούμε η δικαιοσύνη, εφόσον αποφάσισε έστω και αργοπορημένα να κάνει το έργο της, να φτάσει μέχρι τέλους την έρευνά της για την εγκληματική δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής όλα αυτά τα χρόνια, δραστηριότητα που είναι γνωστή στον καθένα από εμάς ουσιαστικά, αλλά και να προστατεύσει το Σύνταγμα από «εν βρασμώ» ή «από πρόθεση» καταλύσεις του, όπως συνέβη σε αρκετές χώρες που αντιμετώπισαν μία «απειλή» στο παρελθόν και κατέληξαν να παραβιάζουν πάμπολλες συνταγματικές ελευθερίες των πολιτών τους, όπως οι ΗΠΑ ή το Ηνωμένο Βασίλειο.

    Related Articles

    10 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles