15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Hangover IV: H αναπάντεχη καλοκαιρινή κωμωδία

    Μια νύφη (που δεν το ‘σκασε), ένας (παρ ολίγον) γαμπρός, ένας άγγλος ξάδελφος, ένας τρελλός κολλητός, ένας παλιός παιδικός φίλος, ένας πολύ ενήλικας «προστάτης κυριών», δύο πολύ κυρίες.. (με το «Π» κεφαλαίο), οργανώνουν έναν γάμο κ’ ένα bachelor party.. με πολλές παράπλευρες απώλειες. Το μόνο σίγουρο;..  Άγνωστο το πότε θα ξεχαστούν όλα. Το birdphone.gr πηγαίνει θέατρο.. και γίνεται χορηγός στην αναπάντεχη καλοκαιρινή κωμωδία, Hangover IV.

    HANGOVER-4-1

    Με μήνυμα-υπογραφή «Σύγχρονη αντίληψη αγορών», το ηλεκτρονικό κατάστημα birdphone.gr, επικεντρώνεται στη σωστή και άμεση εξυπηρέτηση του καταναλωτή, μέσα από ένα καινοτόμο και ανανεωμένο περιβάλλον περιήγησης στο χώρο της τεχνολογίας. Για λίγο, αλλάζουμε την υπογραφή μας σε «Σύγχρονη αντίληψη.. και στη διασκέδαση» και υποστηρίζουμε από τη πλευρά μας την δροσερή και νεανική παρέα του ελληνικού “Hangover IV”.

    Μια ξέφρενη φάρσα του Μάνου Ψιστάκη, σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα, εμπνευσμένη από την ομώνυμη κινηματογραφική τριλογία, με τους (αλφαβητικά): 

Μάριο Αθανασίου 
Πέτρο Λαγούτη 
Mάνο Μουζουράκη 
Ντορέττα Παπαδημητρίου 
Μάνο Πίντζη. 
Μαζί τους οι: Βαγγέλης Αλεξανδρής, Μαρία Χανιωτάκη, Αλεξία Στολιδάκη

     

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles