16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Hell is Other People: πώς να μείνεις μακριά από τους FourSquare φίλους σου, εγγυημένα

    Όσοι από εσάς είστε φανατικοί του FourSquare, το χρησιμοποιείτε για να δηλώνετε παρουσία σε μία τοποθεσία και βλέπετε επίσης πού βρίσκονται οι φίλοι σας. Αν βρίσκονται κοντά, ή αφήνετε ο ένας στον άλλο σχόλια χωρίς καμία σημασία (“α! ήμουν κι εγώ στο συγκεκριμένο παντοπωλείο προχθές και αγόρασα γάλα”) ή κανονίζετε και βρίσκεστε στο ίδιο μέρος. Τι γίνεται, όμως, αν περνάτε την αντικοινωνική σας φάση και δεν θέλετε να δείτε άνθρωπο; Ε, πρώτα απ’ όλα, δεν κοινοποιείτε την τοποθεσία σας στο FourSquare. Και δεύτερον; Χρησιμοποιείτε το Hell is Other People, την πιο αντικοινωνική web εφαρμογή που έχουμε δει.

    HELL IS OTHER PEOPLE

    Το project που υλοποιεί ο developer Scott Gamer, σας επιτρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας FourSquare και σε ένα χάρτη, να δείτε τόσο πού βρίσκονται οι φίλοι σας, όσο και ποιες κοντινές τοποθεσίες αποτελούν «ασφαλή» μέρη για να μην συναντήσετε κανέναν από αυτούς.

    Για τον ίδιο τον developer πρόκειται για ένα project που τον βοήθησε να διαχειριστεί τα αγοραφοβικά του αισθήματα, αλλά και για μία «φάρσα» που κατέληξε σε ολόκληρο project. Για τον ενδεχόμενο χρήστη που ήταν εθισμένος στο FourSquare, ίσως είναι μία καλή προσπάθεια αποτοξίνωσης από τη συνεχή κοινοποίηση παρουσίας, αλλά και μία καλή δήλωση για όσους έχουν αρχίσει να απεχθάνονται τα κοινωνικά δίκτυα. Δείτε την βίντεο παρουσίαση του Hell is Other People, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles