21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Honor Magic5: Αποκαλυπτήρια στο MWC 2023 της Βαρκελώνης!

    Η Honor όπως όλα δείχνουν έχει μεγάλα σχέδια για το MWC 2023 και σύμφωνα με καλές πληροφορημένες πηγές αναμένεται να παρουσίασει μια ευρεία γκάμα συσκευών που σίγουρα θα τραβήξουν το ενδιαφέρον των φανατικών φίλων της mobile τεχνολογίας. Όπως τονιζούν leakers και insiders, στο επίκεντρο της παρουσίας της Honor στο φετινό MWC, θα βρεθεί το Honor Magic5, αλλά και το εντυπωσιακό foldable: Magic V. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Honor EU, Tony Ran τόνισε σε συνέντευξη του ότι το νέο αναδιπλούμενο θα φτάσει μέσα στο Α’ τρίμηνο του 2023.

    Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 13:30 CET και θα είναι διαθέσιμη για παρακολούθηση διαδικτυακά στις 27 Φεβρουαρίου. Στη νέα σειρά Honor Magic5  θα περιλαμβάνονται τρία τηλέφωνα που τροφοδοτούνται από ένα chipset Snapdragon 8 Gen 2 – μια έκδοση vanilla, ένα Pro και ένα Ultimate. Εντοπίστηκε επίσης και μια συσκευή Lite στο Google Play Console, που τροφοδοτείται από ένα chipset Snapdragon 695 και θα μπορούσε επίσης να φτάσει στη Βαρκελώνη. Απομένουν λίγες εβδομάδες μέχρι το Mobile World Congress και εμείς θα βρεθούμε για μια ακόμη χρονιά στην μαγευτική πρωτεύουσα της Καταλονίας για να σας μεταφέρουμε όλες τις εξελίξεις…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles