15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Horns: Όταν ο “Harry Potter” έβγαλε κέρατα

    Ο Daniel Radcliffe είναι αποφασισμένος να κόψει κάθε δεσμούς με τον Harry Potter, γι’ αυτό και οι επιλογές των ρόλων του γίνονται όλο και πιο… εκκεντρικοί και περίεργοι, λες και θέλει να ξορκίσει μια και καλή την εικόνα του μικρού μάγου.

    horns

    Μία τέτοια περίπτωση είναι και η ταινία του Alexandre Aja, Horns, ένα σκοτεινό θρίλερ φαντασίας, που αν μη τι άλλο έχει ξαφνιάσει πολύ κόσμο με το concept του.
    Ο Radcliffe υποδύεται τον Ιγκ Πέρις, έναν νεαρό που αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για το βιασμό και τη δολοφονία της κοπέλας του. Το έγκλημα όμως συνέβη ένα βράδυ που ο ίδιος ήταν πολύ μεθυσμένος με αποτέλεσμα να μην θυμάται τίποτα. Το επόμενο πρωί ξυπνά και ανακαλύπτει ότι στο μέτωπο του έχουν φυτρώσει κέρατα. Τα κέρατα δεν γίνονται ορατά από τους άλλους αλλά έχουν την μεταφυσική ιδιότητα να εκμαιεύουν ομολογίες για εγκληματικές πράξεις. Ο Ιγκ, αποφασίζει να εκμεταλλευτεί αυτή την ιδιότητα, να ανακαλύψει ποιος διέπραξε το στυγερό έγκλημα και να εκδικηθεί.
    Το σενάριο είναι του Keith Bunin, που βασίστηκε στο μυθιστόρημα του Joe Hill, που δεν είναι άλλος από τον γιο του Stephen King που έχει επιλέξει να γράφει με ψευδώνυμο.

    H ταινία θα βγει στις αίθουσες από την Σπέντζος Φιλμ στις 13 Νοεμβρίου.

    https://www.youtube.com/watch?v=B8s_1UcdoNI

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles