15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    HTC One Hands-On (φωτογραφίες)

    Η HTC παρουσίασε στο Λονδίνο, εχθές την ναυαρχίδα της εταιρείας, HTC One. Πρόκειται για ένα smartphone στο οποίο έχει εναποθέσει τις ελπίδες της για την επιστροφή της στην κορυφή στην high-end κατηγορία. Τα σημαντικότερα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το HTC One είναι επί της ουσίας τέσσερα: το “Zero Gap” construction, που συντελεί στην ιδιαίτερα προσεγμένη και στιβαρή κατασκευή του HTC One, ο στερεοφωνικός ήχος με τον ενσωματωμένο ενισχυτή και την υποστήριξη της τεχνολογίας Beats Audio, η UltraPixel τεχνολογίας κάμερα, με τα μεγαλύτερου μεγέθους pixels στον αισθητήρα – λέγεται ότι πρόκειται για ένα αισθητήρα στα 4,3 Megapixels – που σε συνδυασμό με το f/2.0 ευρυγώνιο φακό, συλλαμβάνει 300% περισσότερο φως προσφέροντας πολύ καλύτερα αποτελέσματα σε συνθήκες με χαμηλό φωτισμό, και βεβαίως το BlinkFeed, που αποτελεί μέρος του τελευταίας γενιάς Sense UI (HTC Sense 5.0 UI) της εταιρείας.

    Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες που τραβήξαμε με την βοήθεια μίας εκπρόσωπου της HTC και θαυμάστε την νέα κατασκευή της εταιρείας, που θα κυκλοφορήσει την τελευταία εβδομάδα του Μάρτη σε 80 χώρες σε όλο τον κόσμο.

    Οθόνη τεχνολογίας IPS-LCD με διαγώνιο 4,7 ίντσες, 1080p ανάλυση και εντυπωσιακό pixel density στα 468ppi! Επίσης κάμερα με αισθητήρα 2.1 Megapixels στην πρόσοψη με f/2.0 και 1080p video recording δυνατότητα. Δύο ηχεία για στερεοφωνικό ήχο, δύο ενισχυτές και υποστήριξη Beats Audio, HDR recording και Sense Voice.

    “Zero Gap” κατασκευή, αλουμίνιο εμπρός και πίσω. Κάμερα τεχνολογίας Ultrapixel με διπλάσιου μεγέθους pixels στον αισθητήρα (2.0μm, μέγεθος αισθητήρα 1/3″), f/2.0 ευρυγώνιο φακό, πολυαξονικό σταθεροποιητή εικόνας, σύλληψη 1080p video, ImageSense 2.0

    Δεξιά παρατηρούμε τα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης του ήχου

    Στο πάνω μέρος έχουμε το πλήκτρο ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης καθώς και την 3.5mm υποδοχή για τα ακουστικά

    Στο κάτω μέρος έχουμε την υποδοχή microUSB2.0. Δείτε το κυρτό πίσω μέρος της κατασκευής επίσης

    Άκομη μία άποψη του HTC One

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles