16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το μέταλλο είναι το νέο… πλαστικό! Η Huawei ετοιμάζει το Edge

    Από ότι φαίνεται το αλουμίνιο είναι το νέο… πλαστικό! Είναι αρκετοί οι χρήστες που επιθυμούν να πληρώσουν υψηλό αντίτιμο για να αποκτήσουν ένα κορυφαίο, από τεχνολογικής άποψης smartphone. Η πλειονότητα όμως επιθυμεί το υψηλό κόστος να αντικατροπτίζει επιπλέον υψηλή ποιότητα κατασκευής και συναρμολόγησης σε συνδυασμό με ακριβά υλικά κατασκευής. Είναι και θέμα ψυχολογίας, πως να το κάνουμε;

    Η Huawei, αν κρίνουμε από κάποιες φωτογραφίες που διέρρευσαν και αφορούν στην ναυαρχίδα της, Edge, βρίσκεται στον σωστό δρόμο. Το μεταλλικό “κέλυφος” δείχνει προσέγγιση “unibody”, αισθητική με πολλές καμπύλες και ιδιαίτερα λεπτό προφίλ στα 6,3 χιλιοστά!

    huawei_edge_1

    huawei_edge_2

    Όσο αφορά στα χαρακτηριστικά, περιμένουμε να ενσωματώνει οθόνη 4,9 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή – μάλλον κατασκευασμένο από την ίδια – με αρκετά υψηλή συχνότητα λειτουργίας (ίσως 1,9GHz), 2GB RAM και 13 Megapixels οπίσθια κάμερα με δυνατότητα σύλληψης video 1080p σε συνδυασμό με HDR.

    Ο αποθηκευτικός χώρος θα έχει μέγεθος 16GB ή 32GB ενώ η μπαταρία του δεν αναμένεται με μικρότερη χωρητικότητα από 2600mAh. Το λειτουργικό σύστημα δεν θα είναι άλλο από το Android v4.2 Jelly Bean. Πότε θα ανακοινωθεί; Ακόμη δεν υπάρχει σχετική πληροφόρηση, ωστόσο το πιθανότερο είναι να παρουσιαστεί στο δεύτερο μισό της χρονιάς.

    huawei_edge_3

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles