13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Είναι επίσημο! Το Huawei Honor 7 έρχεται στην Ευρώπη με τιμή στα 350 ευρώ!

    Στις αρχές Ιουλίου, το Huawei Honor 7 έκανε την εμφάνιση του στη Κίνα (όπου μάλιστα 9 εκατομμύρια μονάδες πωλήθηκαν μόνο μέσα σε μόλις μία εβδομάδα) και φυσικά όπως και οι περισσότερες συσκευές της γνώρισαν την αποθέωση από του Κινέζους καταναλωτές. Η μεγάλη επιτυχία του Honor 7 έγκειται στο γεγονός ότι συνδυάζει mid-range χαρακτηριστικά με εξαιρετικά προσιτή τιμή (κοντά στα 322$ το μοντέλο των 16GB).

    Huawei-Honor-7-Front-Rear

    Μέχρι πρότινος, η Huawei δεν είχε ανακοινώσει το πότε το Honor 7 θα έκανε την εμφάνιση του στην Ευρώπη και όσοι users ήθελαν να το προμηθευτούν θα έπρεπε να ακολουθήσουν την οδό των online retailers, πληρώνοντας ωστόσο κάτι παραπάνω. Η Huawei ανακοίνωσε σήμερα επισήμως ότι το Honor 7 κυκλοφορεί επισήμως σε μία σειρά από ευρωπαϊκές χώρες (Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Φινλανδία και Ισπανία). Όπως έγινε γνωστό, το Honor 7 με χρυσό χρώμα (που λάτρεψαν οι Ασιάτες καταναλωτές) δεν θα παρουσιαστεί τελικά στην Ευρώπη, με τη συσκευή να εμφανίζεται στις ευρωπαϊκές χώρες σε δύο χρώματα (Mystery Gray και Fantasy Silver). To Honor 7 διαθέτει οθόνη στις 5.2 ίντσες (ανάλυση στα 1080p), octa-core CPU Kirin 935 με συχνότητα ρολογιού στα 2,2GHz, 3GB μνήμης RAM και main camera sensor στα 20 MP, αναμένεται να κοστίζει κοντά στα 350 ευρώ.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles