15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η 98″- 4K UHD οθόνη της Ιiyama που τραβάει τα βλέμματα!

    H 98’’ oθόνη της Ιiyama (248 cm) αποτελεί μια άκρως επαγγελματική οθόνη, με ευκρίνεια 4K, συνεχή χρόνο λειτουργίας (24/7),  με οριζόντιο αλλά και κάθετο προσανατολισμό. Διαθέτει λεπτό σκελετό και πίνακα LED S-IPS για ασύγκριτη απόδοση στα χρώματα και γενικότερα στην ποιότητα της εικόνας.

    Το μέγεθος και εμφάνιση της οθόνης είναι τόσο εντυπωσιακό, που μπορεί να προσφέρει στις επιχειρήσεις μια ευέλικτη και αποτελεσματική λύση, ούτως ώστε το περιεχόμενο του υποψήφιου διαφημιστή να μη περνά απαρατήρητο.

    Λόγω του μεγέθους της, η οθόνη, μπορεί να τοποθετηθεί μέσα και έξω από εμπορικά κέντρα, εστιατόρια, καφετέριες, νοσοκομεία, αεροδρόμια κλπ.

    Κύρια Χαρακτηριστικά:

    -4K-UHD-> Η ανάλυση UHD-4Κ (3840×2160), προσφέρει τη δυνατότητα προβολής με 4 φορές περισσότερες πληροφορίες.

    -IPS-> Η τεχνολογία IPS (in-plane switching) προσφέρει υψηλότερη αντίθεση στα χρώματα και πολύ καλύτερη θέαση απο όποια πλευρά και αν παρακολουθείτε, σε σχέση με την τυπική τεχνολογία TN.

    LAN Control-> Το στοιχείο ελέγχου LAN (Local Area Network) επιτρέπει την πραγματοποίηση προσαρμογών στο μενού οθόνης OSD μέσω του δικτύου που βρίσκεται στο κτίριο. 

    OPS PC SLOT-> Η ενσωματωμένη υποδοχή στη πίσω πλευρά υποστηρίζει το πρότυπο Open Pluggable Specification (OPS).

    “H Ιiyama αποτελεί ένα απο τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές οθονών στο κόσμο, αφού προμηθεύει  την αγορά με προϊόντα υψηλής ποιότητας, ικανοποιώντας όλες τις απαιτήσεις και διατηρεί ένα υψηλό μερίδιο αγοράς” δήλωσε ο Λεύκιος Θεοδοσίου, Γενικός Διευθυντής , ASBIS Kypros Ltd

    Η 98” οθόνη της IIYAMA είναι διαθέσιμη στην Κυπριακή αγορά μέσω του δικτύου διανομής της ASBIS KYPROS LTD, διευρύνοντας την γκάμα των προϊόντων που διαθέτει, μεταξύ Prestigio και YASHI.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles