15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Apple πατεντάρει μια μέθοδο εξαγωγής νερού από τα iPhone με … ήχο!

    Φαντάζεσαι ένα μελλοντικό iPhone το οποίο θα μπορεί να εξάγει ίχνη νερού που έχει, μέσω ενός ήχου; Αυτό ακριβώς αναφέρει η πιο πρόσφατη πατέντα που κατοχυρώθηκε από την Apple και δημοσιεύθηκε μόλις πριν από λίγες ημέρες. Η πατέντα περιγράφει έναν τρόπο με τον οποίο θα μπορεί να εξαχθεί νερό από το ηχείο ή το ακουστικό κλήσης της συσκευής. Γιατί άραγε να μας είναι χρήσιμος ένας τέτοιος μηχανισμός;

    apple

    Μα φυσικά για να διατηρήσει το iPhone σου απαλλαγμένο από το νερό που μπορεί να καταστρέψει πολύ εύκολα τμήματα της συσκευής. Η πατέντα, συγκεκριμένα, περιγράφει ένα κάλυμμα οθόνης, με ένα υδροφοβικό τμήμα για να αντιστέκεται στην είσοδο του νερού και ένα άλλο υδροφοβικό τμήμα για να αφαιρεί το νερό. Για να παρακολουθείται η διαδικασία αφαίρεσης του υγρού, ένα είδος ακουστικού σήματος θα παράγεται από το ηχείο. Ένας τέτοιος μηχανισμός παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με έναν ανάλογο του Apple Watch Series 2 που φέρει τη χαρακτηριστική ονομασία «Eject Water Mode» που διώχνει το νερό από το μικροσκοπικό ηχείο.

    Να σημειωθεί ότι τα iPhone 7 και 7 Plus παρουσιάζουν ήδη ανθεκτικότητα στο νερό, αν και δε διαθέτουν ένα τέτοιο μηχανισμό αφαίρεσης νερού από το ηχείο, το μικρόφωνο ή τη θύρα lightning. Θα πρέπει αντίθετα να το αφήσετε μόνοι σας να στεγνώσει.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles