15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    H Interworks ανάμεσα στους φιναλίστ για τα πανευρωπαϊκά βραβεία Bully Awards 2013

    Η Interworks, πρωτοπόρος ελληνική εταιρεία τεχνολογίας που δραστηριοποιείται στο χώρο του Cloud, βρίσκεται ανάμεσα στους φιναλίστ των βραβείων Bully Awards 2013 της White Bull Summits.

    PathwaysSS13

    Πρόκειται για ένα θεσμό που επιβραβεύει την ανάπτυξη, αλλά και τις προοπτικές της, στον τομέα της ευρωπαϊκής τεχνολογίας, των media αλλά και των τηλεπικοινωνιών.

    interworks logo epilogiΜπορείτε να βρείτε την πλήρη λίστα των 60 φιναλίστ (που επιλέχθηκαν ανάμεσα από περισσότερες από 500 συμμετοχές) εδώ, διαπιστώνοντας ότι η Interworks -που αναπτύσσει την πρωτοποριακή λύση διαχείρισης cloud υπηρεσιών, Interworks Cloud Platform, αλλά και μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο Cloud Services Brokerage σύμφωνα με την Gartner Inc (Cool Vendor 2013)- αποτελεί τη μοναδική συμμετοχή από την Ελλάδα.

    Οι τελικοί νικητές θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια του φετινού συνεδρίου “Pathways to Exit” που θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου του 2013 στην πόλη της Βαρκελώνης, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από εταιρείες όπως οι Google, Morgan Stanley, Microsoft, SAP, Oracle, Intel Capital, Qualcomm Ventures, Financial Times, Reuters, Global Corporate Venturing κ.ά. ενώ η απονομή θα πραγματοποιηθεί στις 9 Οκτωβρίου.

    H Interworks έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο και διεθνών προδιαγραφών Cloud DataCenter στον ελληνικό χώρο, ενώ αποτελεί τον κορυφαίο πάροχο υπηρεσιών cloud, συμπεριλαμβανομένων των: Infrastructure as a Service (IaaS), υπηρεσιών εφαρμογών, υπηρεσιών πλατφόρμας και CSB λογισμικού. Η Interworks Cloud Platform προσφέρει κεντρική διαχείριση των υπηρεσιών cloud και καλύπτει τις ανάγκες σε εταιρείες τηλεπικοινωνιών, παρόχους υπηρεσιών και ISV σε όλο τον κόσμο.

    Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ελληνική εταιρεία στα πανευρωπαϊκά αυτά βραβεία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles