21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Maria Sharapova, το “shoulder bumping” που ξαναγράφει ιστορία και η καινούρια της Porsche

    Η Maria Sharapova είναι γνωστή και μη εξαιρετέα για τα προσόντα της – στο τέννις και όχι μόνο. Αυτή την περίοδο, η Ρωσίδα βρίσκεται στο νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, απέχοντας κάποιους πόντους από τη Λευκορωσίδα Victoria Azarenka, η οποία βρίσκεται στην κορυφή. Οι δυο τους, πάντως, φαίνεται ότι δεν “αγαπιούνται” τρελά και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν καλά οι “παροικούντες εν Ιερουσαλήμ” στα γήπεδα του τέννις ανά την υφήλιο.

    Στη διάρκεια του τελικού του Porsche Grand Prix στη Στουτγκάρδη, μάλιστα, σε μία “διασταύρωση” τους στο γήπεδο την οποία συνέλαβε ο τηλεοπτικός φακός, “αναβίωσαν” το λεγόμενο shoulder bumping, μία “σύγκρουση ώμων” που έχει αφήσει ιστορία στο παγκόσμιο τέννις και συνοδεύτηκε από μερικά άκρως… περίεργα βλέμματα. Το σχετικό στιγμιότυπο που κυκλοφορεί στο Youtube μπορεί να πει περισσότερα.

    Όσο κι αν το προσπάθησαν βέβαια, το να φτάσουν στο “μεγαλείο” του αντίστοιχου “shoulder bumping” μεταξύ Venus Williams and Irina Spirlea, στο μακρινό 1997, δεν το κατάφεραν. Ιδού το πρωτότυπο και άκρως “εντυπωσιακό” στιγμιότυπο.

    Όσον αφορά τώρα τα αγωνιστικά θέματα, η Sharapova κατάφερε να επικρατήσει της αντιπάλου της στο τουρνουά, “ψαλιδίζοντας” έτσι τη διαφορά της από την κορυφή. Και κάπως έτσι κέρδισε ως έπαθλο μία νέα Porsche. Ουφ… δύσκολη η ζωή για Ρωσίδες τενίστριες.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles