15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Oppo αποκάλυψε συλλεκτική έκδοση του Reno8 εμπνευσμένη από το House of the Dragon!

    Είναι σύνηθες οι εταιρείες hardware να δημιουργούν ειδικές συλλεκτικές εκδόσεις των smartphones τους, οι οποίες απευθύνονται σε fans από τον κόσμο των σειρών και του gaming. Η Oppo λοιπόν θέλησε να βάλει μια «πινελιά» από… Westeros στο Reno8, κυκλοφορώντας μια σούπερ συλλεκτική έκδοση της εν λόγω συσκευής, η οποία έχει σχεδιαστεί με βάση το House of the Dragon.

    To «House of the Dragon Limited Edition Set» φέρει τα σύμβολα του Οίκου των Targaryen, ενώ συνοδεύεται από μια θήκη που έχει σχεδιαστεί από τη μορφή του τρομακτικού δράκου Belarion (ή Black Dread). Επιπλέον, υπάρχει και ένα χρυσό σύμβολο που απεικονίζει το χαρακτηριστικό έμβλημα του Οίκου των Tergaryen. Επίσης, οι ευχάριστες εκπλήξεις για τους fans δεν σταματούν εδώ, καθώς η ειδική αυτή έκδοση του Reno8 έρχεται με ένα phone holder που θυμίζει δράκο, αλλά και ένα ejector για τη SIM που επίσης έχει πάνω του το κεφάλι ενός δράκου! Τέλος, το πακέτο συμπληρώνεται από ένα μπρελόκ House of the Dragon, ένα διακοσμητικό αυγό δράκου και μια επιστολή που φέρει την υπογραφή του Βασιλιά Viserys I του Οίκου Targaryen.

    Μέχρι στιγμής η Oppo δεν έχει αποκαλύψει τη τιμή του εν λόγω φανταστικού πακέτου, ωστόσο δεν θα αργήσει και ιδιαίτερα, καθώς αναμένεται πολύ σύντομα να ξεκινήσουν οι προπαραγγελίες.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles