15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ιδού ο πιο… “τρελός” τρόπος για να γίνεις… “διάσημος”

    Η 16χρονη της φωτογραφίας -ή μάλλον των πολλών φωτογραφιών δίπλα σε όλους αυτούς τους… “celebrities”– έχει ένα καμένο “hobby”. Ποιο είναι αυτό; Να κόβει βόλτες στο Λος Άντζελες όπου μένει και να φωτογραφίζεται με διασημότητες.

    Κυκλοφορεί με το ψευδώνυμο “Stalker Sarah” και έχει γίνει “γνωστή” στο Hollywood γι’ αυτό ακριβώς το hobby της. Πολλές διασημότητες, μάλιστα, όπως ο Justin Bieber, την ξέρουν με το μικρό της όνομα… (Ω, τι επίτευγμα!)

    Το έχει πάρει σοβαρά το ζήτημα, βέβαια, καθώς δημοσιεύει τις φωτογραφίες στο Flickr και το Twitter, όπου υπάρχει μία νέα προσθήκη στο album της, κάθε μία μέρα ή δύο – έχοντας συνολικά γύρω στις 5.000 σχετικές φωτό (ή το εξασκείς ένα τέτοιο χόμπυ σοβαρά ή όχι – δεν υπάρχουν μέσες λύσεις).

    Πρόσφατα, έγινε και η ίδια “διασημότητα”, μάλιστα, όταν τη φιλοξένησε η εκπομπή “Good Morning America”. Όπως ανέφερε, ξεκίνησε το περίεργο χόμπυ αυτό πριν από τέσσερα χρόνια και από τότε το εξασκεί φανατικά. Όσο για τον πατέρα της, φαίνεται ότι τη στηρίζει σε αυτό, αρκεί να φέρνει “Α” στο σχολείο. “Ανταλλάγματα” είναι αυτά…

    Όσον αφορά τώρα τα επόμενα σχέδιά της, θα ήθελε πολύ να βγει μία φωτογραφία με την Britney Spears, την οποία έχει συναντήσει πολλές φορές, αλλά σε οικογενειακές της στιγμές που δεν ήθελε να διακόψει ζητώντας της να βγουν μία φωτό μαζί… Της το ευχόμαστε!

    Πηγή: DailyMail

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles