15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ιδού τo νέο, απολαυστικό trailer του Skyfall

    Τελειώσαμε τα αστειάκια με την Βασίλισσα και τα ελικόπτερα; Άντε για να κάνουμε και καμία σοβαρή δουλειά… Το δεύτερο επίσημο official trailer της 23ης προσθήκης του μακροβιότερου και δημοφιλέστερου franchise υπόσχεται και αυτό πολλά και πλέον πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι την 1η Νοεμβρίου για να απολαύσουμε στη μεγάλη οθόνη τη νέα περιπέτεια του ήρωα του Ian Fleming, James Bond oo7.
    O Daniel Craig φυσικά επιστρέφει για τρίτη φορά στο διάσημο ρόλο (όσοι τον επέκριναν στην αρχή έχουν κρυφτεί στα λαγούμια τους…) με μία αποστολή στην οποία θα δοκιμαστεί η πίστη του στην Μ (θεά όπως πάντα η Judi Dench), αφού το παρελθόν της επιστρέφει με σκοπό να την στοιχειώσει. Τα υπόλοιπα που πρέπει να προσέξετε είναι φυσικά τα… ξανθά μαλλιά του κακού Javier Bardem, τη μεγάλη κλάση του Ralph Fiennes ως κυβερνητικού πράκτορα και φυσικά τα λάγνα κορμιά των Naomie Harris και Bérénice Marlohe.
    Μπορεί η παραγωγή να καθυστέρησε λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπισε το στούντιο MGM, τέλος καλό όλα καλά όμως και μένει να δούμε εάν ο Sam Mendes (American Beauty) θα καταφέρει να διαψεύσει όσους ήταν σκεπτικοί στο άκουσμα του ονόματός του ως σκηνοθέτη της ταινίας, φέρνοντας τη γνωστή του φινέτσα στην κλασική κατασκοπική περιπέτεια. Η ταινία θα φτάσει στους κινηματογράφους έγκαιρα ώστε να συνδυαστεί με την 50η επέτειο από το πρώτο, θρυλικό φιλμ του James Bond, Dr. No.


    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles