22.8 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
More

    Ιερέας έκλεψε 40.000 δολάρια για να ανέβει… level στο Candy Crush

    Κατά καιρούς έχουν έρθει στην επιφάνεια διάφορα σκάνδαλα που εμπλέκουν ιερείς, άλλοτε στη χώρα μας και άλλοτε στο εξωτερικό. Πρόσφατα, έγινε γνωστό ότι ο αιδεσιμότατος Lawrence Kozak από το Pottstown της Πενσυλβάνια συνελήφθη, αφού έκλεψε περίπου 40.000 δολάρια από τα χρήματα της πρώην ενορίας του. Ο λόγος φαίνεται απίστευτος! Ο αιδεσιμότατος ήταν εθισμένος στο mobile gaming και «επένδυσε» τα ξένα χρήματα σε παιχνίδια όπως το Candy Crush και το Mario Kart.

    Όλα ξεκίνησαν όταν η Αρχιεπισκοπή της Φιλαδέλφεια διαπίστωσε ότι ο Kozak χρέωσε την πιστωτική κάρτα της ενορίας με ένα αστρονομικό ποσό, κυρίως για αγορές από την Apple, αλλά και για να κάνει δώρα στην ανιψιά του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τον απομακρύνουν από τη θέση του και να ξεκινήσει σχετική έρευνα. Ο δράστης ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ήταν εθισμένος στο mobile gaming και η κάρτα της εκκλησίας χρησιμοποιήθηκε για να ανέβει… level στα δημοφιλή παιχνίδια, χωρίς ωστόσο να έχει πρόθεση να εξαπατήσει την ενορία του. Ο ίδιος μάλιστα φέρεται να είχε ζητήσει βοήθεια για να αντιμετωπίσει τον εθισμό του και επέστρεψε ένα μέρος των κλοπιμαίων, χρησιμοποιώντας την προσωπική του αποταμίευση. Ο Kozak αυτή τη στιγμή έχει αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση και έχει δεσμευτεί να επιστρέψει όλο το ποσό που καταχράστηκε για να παίζει Candy Crush στο κινητό του.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles