15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Indiana Jones 5: Ξαναζωντανεύει ο θρυλικός εξερευνητής στο πρώτο επικό trailer

    Οι ταινίες Indiana Jones έγραψαν τη δική τους ιστορία στον κινηματογράφο και καθιέρωσαν τον Harrison Ford στη συνείδηση του κοινού. Είναι λογικό να επικρατεί μεγάλη ανυπομονησία για την 5η ταινία του εν λόγω franchise, την οποία θα δούμε μετά από δεκαετίες να ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη.
    Το πρώτο trailer πλέον είναι γεγονός και προκαλεί ρίγη συγκίνησης, αποκαλύπτοντας έναν γνώριμο ήρωα που δεν έχει περάσει… μέρα από πάνω του. Το Indiana Jones and the Dial of Destiny, με τη βοήθεια της τεχνολογίας και των οπτικών εφέ, φέρνει στο σήμερα τον αγαπημένο Ford της δεκαετίας του ’80, αφού ο πρωταγωνιστής είναι στην κυριολεξία… αγέραστος. Το video είναι επικό και αξίζει να του ρίξετε μια ματιά.

    Παρακολουθήστε το trailer:

    Νέοι εχθροί περιμένουν τον Indiana Jones, ο οποίος θα παρατήσει την ήσυχη ζωή και θα αναλάβει δράση. Το πέμπτο μέρος της κινηματογραφικής σειράς Indiana Jones ξεκινά το 1944, δηλαδή οκτώ χρόνια μετά τα γεγονότα του «Raiders of the Lost Ark» του 1981.
    Το «Indiana Jones 5» αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 30 Ιουνίου 2023 κι έρχεται 15 χρόνια μετά την τελευταία ταινία του franchise, το «The Kingdom of the Crystal Skull» του 2008.

    Διαβάστε επίσης: Ταινία η ζωή του Bruce Lee από το σκηνοθέτη του “Life of Pi” (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles