15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Αναφορές για περιστατικά υπερθέρμανσης του iPhone 6s;

    To iPhone 6s βρίσκεται ήδη στα καταστήματα πολλών χωρών και φυσικά γνωρίζουμε ότι πουλάει σαν τρελό. Χιλιάδες users δοκιμάζουν τη νέα ναυαρχίδα της Apple και οι εντυπώσεις που έχουν αποκομίσει μέχρι στιγμής είναι στις περισσότερες περιπτώσεις άκρως ενθαρρυντικές. Ωστόσο, υπάρχουν και ορισμένοι οι οποίοι δεν είναι και πολύ «ευτυχισμένοι», καθώς ισχυρίζονται ότι οι συσκευές τους εμφανίζουν ένα πολύ περίεργο πρόβλημα, το οποίο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δείχνει να οφείλεται σε υπερθέρμανση!

    iphone 6s 6s plus 03

    Συγκεκριμένα, το πρόβλημα εμφανίζεται σε ορισμένες περιπτώσεις με το που ο user ενεργοποιεί την κάμερα του κινητού. Όταν ανοίξει το camera app, εμφανίζεται το μήνυμα «flash is disabled» και μία προειδοποίηση, η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «The iPhone need to cool down before you can use the flash». Σύμφωνα με ορισμένα reports που ακόμη η Apple δεν έχει σχολιάσει, το νέο iPhone μπορεί να φτάσει θερμοκρασίες στο εσωτερικό του κοντά στους 40 βαθμούς, ενώ τα περισσότερα smartphones υπό normal συνθήκες λειτουργίες κινούνται κοντά στους 32 με 34 βαθμούς. Η Apple φυσικά δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος, καθώς δεν αποκλείεται οι συγκεκριμένες αναφορές να αποτελούν «μεμονωμένα συμβάντα». Πάντως, αξίζει να δούμε το πώς θα κυλήσει η συγκεκριμένη ιστορία, καθώς εάν υπάρξουν πολλές αναφορές για υπερθέρμανση του iPhone 6s, δεν αποκλείεται να δούμε τους υπευθύνους της Apple να παίρνουν θέση.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles