18 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Κενό ασφαλείας στο Facebook αποκαλύπτει προσωπικές φωτογραφίες του Mark Zuckerberg

    Κι όμως, το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο που δημιούργησε αποκάλυψε στη δημοσιότητα προσωπικές φωτογραφίες του Mark Zuckerberg, που είχε επιλέξει να κρατήσει ιδιωτικές.

    Ο ιδρυτής του Facebook φαίνεται, για παράδειγμα, σε κάποια από αυτές να κρατά στα χέρια του ένα… σφαγμένο κοτόπουλο, το οποίο σε μία άλλη φωτό τρώει… παναρισμένο με τηγανητές πατάτες (είναι γνωστό ότι ο Mark τρώει μόνο ό,τι σκοτώνει ο ίδιος).

    Όσο για το πώς έγιναν οι φωτογραφίες ορατές, φαίνεται ότι o “hacker” εκμεταλλεύτηκε ένα bug του Facebook, που παρέχει πρόσβαση σε ιδιωτικές φωτογραφίες από το stream ενός ατόμου, αν κάνει κάποιος report σε μία φωτό. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να δει και τις υπόλοιπες φωτογραφίες αυτού στον οποίο έκανε report ,ώστε να έχει τη δυνατότητα να διαπιστώσει αν έχουν και εκείνες “άσεμνο” περιεχόμενο.

    Φανταζόμαστε ότι το bug έχει ήδη διορθωθεί από το Facebook, πριν γίνει αυτό όμως φρόντισε να… “εκθέσει” τον ιδρυτή του. Δείτε, λοιπόν, τον Mark σε στιγμές που δεν είχαν ξαναβγεί στο φως της δημοσιότητας.

    Πηγή: Gizmodo, Launch

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles