15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Leave The World Behind: Το ντοκιμαντέρ για την διάλυση των Swedish House Mafia

    Το σημαντικό Φεστιβάλ South By South West (SXSW) που λαμβάνει χώρα στο Austin-Texas ανακοίνωσε ότι η επερχόμενη ταινία Leave The World Behind, μία κινηματογραφική ταινία στην οποία πρωταγωνιστούν οι Swedish House Mafia και σκηνοθέτησε ο Christian Larson με executive producer τον Jonas Akerlund, είναι μία από τις επίσημες επιλογές των ταινιών που θα συμμετάσχουν στο φετινό φεστιβάλ.

    shm

    Ένα μουσικό ντοκιμαντέρ που ακολουθεί την διάλυση των Swedish House Mafia και την επακόλουθη One Last Tour, την μεγαλύτερη electronic tour στην ιστορία, που πούλησε περισσότερα από 1 εκατομμύριο εισιτήρια παγκοσμίως σε μία μόλις εβδομάδα. Ο σκηνοθέτης Christian Larson συλλαμβάνει το συγκρότημα σε ένα μοναδικό πέταγμα στο wall manner – όπως αποφάσισαν να το αποκαλούν – την περίοδο που αποφασίζουν να διαλυθούν και αναζητούν την λήξη ξεκινώντας επιτέλους την περιοδεία που πάντα ονειρευόντουσαν.

    Με ζωντανές στιγμές που σου κόβουν την ανάσα, τρανταχτά γέλια και σκοτεινές στιγμές κακοδιαθεσίας, η μπάντα αρχίζει να εξηγεί την απόφασή τους να διακόψουν το μεγαλύτερο κατόρθωμα της ζωής τους μέχρι σήμερα, για να σώσουν την φιλία τους. Καθώς το φινάλε της tour πλησιάζει, ο διάλογος για το ‘γιατί συμβαίνουν όλα’ γίνεται πιο έντονος.Tο φιλμ σκιαγραφεί τρεις από τους μεγαλύτερους star της EDM σκηνής, μίας σκηνής που έχει κατακτήσει την νεολαία σε όλο τον πλανήτη, μία διεισδυτική ματιά σε αυτό τον κόσμο, στην ψυχολογία της μπάντας καθώς και στην τεράστια κλίμακα της ίδιας της tour και των επιτευγμάτων τη μπάντας. Αυτή είναι μία ταινία που δεν πρέπει να χάσετε.

    Η ταινία κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της τον Μάρτιο στο περιβόητο SXSW Festival. Για πληροφορίες για την πρεμιέρα και την κυκλοφορία της ταινίας επισκεφτείτε το http://leavetheworldbehind.com

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles