16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Apple ετοιμάζει μεταλλικό iPhone 6c (φήμες);

    Σύμφωνα με φήμες που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, η Apple ενδεχομένως να ετοιμάζει μία “C” version του iPhone 6, ακολουθώντας το παράδειγμα του iPhone 5c, για το οποίο όμως ακόμη και ο ίδιος ο CEO της Apple, Tim Cook, είχε παραδεχθεί δημοσίως την μεγάλη αποτυχία του.

    official-iphone-5c-1

    Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν έγκριτοι αναλυτές της αγοράς, η Apple έχει στα σχέδια της να ρίξει στην αγορά ένα iPhone 6c στις αρχές του 2016, το οποίο ουσιαστικά θα λειτουργήσει ως μία πιο οικονομική έκδοση του iPhone 6, με τις απαραίτητες πάντα “περικοπές” στα tech specs του. Όπως ακούγεται όμως η μεγάλη διαφορά του σε σύγκριση με τo iPhone 5c θα είναι ότι θα διαθέτει μεταλλική κατασκευή, η οποία σίγουρα χαρίζει μία πιο premium αίσθηση σε σύγκριση με την πλαστική υφή. Φυσικά ακόμη είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε το οτιδήποτε αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του (όπως ακούγεται θα φέρει display στις 4 ίντσες), όμως πολλοί παράγοντες της αγοράς θεωρούν ότι την κατασκευή του iPhone 6c θα αναλάβει και πάλι η Foxconn. Αν και δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να δούμε ένα νέο οικονομικό iPhone στην αγορά, ωστόσο θα πρέπει να αναρωτηθούμε εάν τελικά μία συσκευή με τη φιλοσοφία του iPhone 5c έχει τελικά προοπτικές να επιβιώσει στη σημερινή αγορά.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles