15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Morgan Freeman: “Δεν πιστεύω πως ο Batman του Affleck μπορεί να ξεπεράσει εκείνον του Christian Bale”

    To Batman v Superman: Dawn of Justice καταφθάνει στα τέλη του μήνα και όλοι έχουν περιέργεια να δουν πως θα τα πάει τελικά ο Ben Affleck στον απαιτητικό ρόλο του Batman. Όπως είναι φυσικό οι συγκρίσεις με τον Christian Bale δεν σταμάτησαν ποτέ λεπτό από την στιγμή της ανακοίνωσης, αν και ο Bale δηλώνει πως ανυπομονεί να δει την ταινία και πιστεύει πως ο Affleck θα φέρει τα δικά του στοιχεία στον χαρακτήρα. Υπάρχει όμως κάποιος που δεν ποντάρει και πολλά στην αλλαγή φρουράς που έγινε. Αυτός είναι ο Morgan Freeman, που μάλιστα δήλωσε πως δεν βλέπει πως μπορεί η καινούργια ταινία να αποδειχθεί καλύτερη από το πρόσφατο κινηματογραφικό παρελθόν του ήρωα, βλέπε Dark Knight τριλογία.

    batman-v-superman-dawn-of-justice

    Ο Freeman που είχε ερμηνεύσει τον Lucius Fox στο κλασικό πλέον project του Christopher Nolan δήλωσε χαρακτηριστικά στο ETOnline πως είναι χαρούμενος για την ευκαιρία που δίνεται στον Ben Affleck, ωστόσο δεν είναι σίγουρος πως θα “πιάσει” αυτή η ιδέα. Και αυτό το αποδίδει στο γεγονός πως το Dark Knight ήταν η απόλυτη ιστορία του Batman. “‘Εχεις δει το Batman Begins; Δεν νομίζω πως μπορείς να το ξεπεράσεις αυτό” θα πει και δεν μπορεί κανείς να του δώσει άδικο.
    Όταν τον ρώτησαν ποιος είναι ο καλύτερος που έχει ερμηνεύσει τον Batman, εκείνος απάντησε πως εξαρτάται με ποιον μιλάς και τι διάθεση έχει εκείνη την στιγμή να παρακολουθήσει. Εκείνου του αρέσει να βλέπει τον Adam West, τoν πρώτο Batman της θρυλικής σειράς του 1966.
    Η ταινία Batman v Superman: Dawn of Justice που σκηνοθετεί ο Zack Snyder βγαίνει στις αίθουσες στις 25 Μαρτίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles