17.8 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Motorola RAZR i: Ανακοινώθηκε στο Λονδίνο με επεξεργαστή Intel “Medfield”

    Παρουσιάστηκε επίσημα σήμερα στο Λονδίνο, αποτελώντας μία “παραλλαγή” της αμερικάνικης έκδοσης του Motorola Droid RAZR M. Το όνομά του είναι Motorola RAZR i και η σημαντικότερη διαφοροποίησή του από το “Μ” είναι ότι διαθέτει Intel “Medfield” επεξεργαστή στα 2GHz. Είναι, λοιπόν, από τα πρώτα “Intel powered” smartphones που θα γνωρίσουμε…

    Όσο για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, διαθέτει πάχος 8,3 χιλιοστά, μία “edge-to-edge” AMOLED οθόνη 4,3 ιντσών ανάλυσης 960×540 pixels, 8MPixels κάμερα, επικάλυψη απο kevlar στο πίσω μέρος του, υποστήριξη NFC και μπαταρία 2.000mAh.

    Η κάμερα της συσκευής μπορεί να ξεκινήσει, όπως ισχυρίζεται η αμερικανική εταιρεία, μέσα σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο, ενώ μπορεί να “αιχμαλωτίσει” εικόνες έως 10fps όπως και video στα 1080p. Σε αντίθεση με το Droid RAZR M, όμως, διαθέτει ειδικό πλήκτρο ενεργοποίησης της κάμερας.

    Σύμφωνα με τη Motorola, το RAZR i (το οποίο αρχικά θα ενσωματώνει την έκδοση Android Ice Cream Sandwich για να αναβαθμιστεί αργότερα σε Jelly Bean) θα είναι διαθέσιμο τον Οκτώβριο σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Βραζιλία, Αργεντινή και Μεξικό.

    Πηγή: The Verge

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles