15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    MTN Smartphone Anytime: Νέα υπηρεσία για απόκτηση νέου smartphone, πριν τη λήξη του συμβολαίου!

    MTN Smartphone Anytime

    Μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία, MTN Smartphone Anytime, ανακοίνωσε πρόσφατα η MTN, που προσφέρει την δυνατότητα τόσο σε νέους, όσο και σε υφιστάμενους συνδρομητές των πλάνων MTN Smart να αποκτήσουν περισσότερα από ένα smartphone πριν τη λήξη του συμβολαίου τους.

    Συγκεκριμένα, μέσω της υπηρεσίας MTN Smartphone Anytime, τόσο οι νέοι, όσο και οι υφιστάμενοι συνδρομητές των πλάνων MTN Smart, μπορούν να αποκτούν νέο smartphone, όποτε και όσες φορές το επιθυμούν, ορίζοντας 6-24 μηνιαίες άτοκες δόσεις ανάλογα με τις δυνατότητες τους. Σημαντική πάντως προϋπόθεση για την απόκτηση νέου smartphone, είναι να έχει αποπληρωθεί η αξία του προηγούμενου smartphone, ενώ οι νέες δόσεις που θα επιλέγουν από τους συνδρομητές των πλάνων MTN Smart, δεν θα πρέπει να επεκτείνονται μετά τη λήξη του 24μηνου συμβολαίου τους.

    Σημειώνεται επίσης ότι, όσοι επιλέξουν να μεταφέρουν τον αριθμό τους σε πλάνο MTN Smart μέχρι τις 31/8, παράλληλα με τα οφέλη της υπηρεσίας MTN Smartphone Anytime, θα πάρουν έκπτωση έως και 50% στο μηνιαίο τους πάγιο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles