15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Nέες αφίξεις της Tannoy από την Adamco

    H Adamco παρουσιάζει στην ελληνική αγορά δύο νέες αφίξεις προϊόντων της Tannoy. Πρόκειται για ένα σύστημα ηχείων 5.1, το TFX 5.1, καθώς και μία νέα σειρά ενεργών subwoofer με τον κωδικό TS2.

    Tannoy TFX 5.1
    Ebony & Ivory

    Τo διάσημo οικονομικό σύστημα ηχείων 5.1 της Tannoy, έγινε ακόμα καλύτερο. Το TFX 5.1 πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα από τον προκάτοχό του, σχεδιασμένο να αναπαράγει το δυναμικό εύρος και την καθαρότητα των τελευταίων ηχητικών format, Dolby True HD και DTS HD Master Audio. Η τεχνολογία wideband προσφέρει απόκριση συχνοτήτων των δορυφόρων και του κεντρικού ηχείου έως και πέρα από τα 70KHz. Το subwoofer υπογραμμίζει την τρισδιάστατη ηχητική σκηνή των TFX με το βαθύ και στακάτο χαμηλό του που προέρχεται από το οκτάιντσο woofer και τον ενσωματωμένο ενισχυτή των 100Watt.

    Σχεδιασμένο να δείχνει το ίδιο καλά με όσο ακούγεται, το TFX έρχεται σε φινίρισμα λευκού και μαύρου gloss. Με τον τρόπο αυτό μπορεί να εναρμονιστεί με άνεση σε οποιοδήποτε κλασικό ή μοντέρνο εσωτερικό περιβάλλον του σπιτιού. Το καμπύλο προφίλ των ηχείων, εκτός από την μοντέρνα οπτική που δίνουν στα ηχεία, βοηθούν στο να μειωθούν τα στάσιμα κύματα εντός της καμπίνας, διασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό εξαιρετική καθαρότητα στον ήχο. Οι πολύ μικρές διαστάσεις τόσο των ηχείων όσο και του subwoofer καθώς και οι βάσεις τοίχου αλλά και το καλώδιο που περιλαμβάνονται στη συσκευασία, κάνουν την εγκατάσταση των TFX μια πολύ εύκολη υπόθεση.

    Tannoy TS2 subwoofers
    Διπλό χτύπημα!

    Τι θα μπορούσε να κάνει ένα subwoofer να αποδίδει καλύτερα χωρίς να αλλάξει διαστάσεις; Μα φυσικά η χρήση διπλού γούφερ! Η νέα σειρά TS2 ενεργών subwoofer της Tannoy χρησιμοποιεί δύο αντιδιαμετρικά τοποθετημένα woofer βελτιώνοντας δραματικά τόσο την απόδοση των χαμηλών συχνοτήτων, όσο και τη σταθερότητα της ίδιας της καμπίνας. Με εντυπωσιακές προδιαγραφές τα μοντέλα TS2.10 και TS2.12 των διπλών γούφερ 10 και 12 ιντσών αντίστοιχα, επιτυγχάνουν επιδόσεις πολύ μεγαλύτερων subwoofer.

    Εξοπλισμένα με πανίσχυρους ψηφιακούς ενισχυτές των 300 (ΤS2.10) και 500 (TS2.12) watt, τα νέα subwoofer της Tannoy, υπόσχονται εντυπωσιακές εντάσεις στο όριο των χαμηλών συχνοτήτων που αντιλαμβάνεται ο άνθρωπος. Με καμπίνα η οποία έχει περισσότερο πάχος από το συνηθισμένο της κατηγορίας (25mm), πρόκειται για ένα πολύ στιβαρό subwoofer. Πρωτόγνωρες εντάσεις από compact μεγέθους subwoofer όπως δεν έχετε φανταστεί ποτέ ότι θα ήταν δυνατόν σε αυτή την κατηγορία τιμής, αλλά και τρία υπέροχα φινιρίσματα σε λευκό gloss, μαύρο gloss και σατινέ σκούρο γκρι που συνδιάζονται ιδανικά σε οποιοδήποτε ντεκόρ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles