20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Νέες ταινίες: Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή, Ted, To Δικό μας Βαλς


    Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή
    H ταινία που βάζει ένα τέλος (;) στην Batman τριλογία με τον Christopher Nolan να τελειώνει αυτό που άρχισε το 2005. O “γραμμωμένος” Christian Bale ήθελε το πολύ δύο “takes” για να πετύχει κάθε action σκηνή, ο Tom Hardy που ερμήνευει το νέο κακό “Bane” είπε πως δεν είχε πρόβλημα με τη μάσκα που έπρεπε να φοράει σε όλο το φιλμ και η Anne “Catwoman” Hathaway δεν δυσκολεύτηκε να χωρέσει στο στενό συνολάκι, αλλά και να κάνει τα πάντα επάνω στα ψηλοτάκουνά της. H τεχνολογία ΙΜΑΧ ανέλαβε να δείξει το εντυπωσιακό, νέο καταφύγιο του Batman που υπερσύγχρονο και…υποβρύχιο (κατασκευάστηκε στο Stage 30 των Sony Studios), περισσότερα από 11.000 άτομα πλημμύρισαν με μεγάλη τους χαρά το στάδιο Χέινζ της ομάδας ποδοσφαίρου Steelers, για την τρομερή σκηνή του αφανισμού του γηπέδου από τον Bane, ενώ για τα γυρίσματα στο οικονομικό κέντρο της Wall Street στη Νέα Υόρκη, επί δύο Σαββατοκύριακα η παραγωγή απέκλεισε την περιοχή για να γυρίσει τις σκηνές μαζί με 600 κασκαντέρ, αλλά και χιλιάδες κομπάρσους. Το τραγικό συμβάν στο Κολοράντο “ταρακούνησε” το άνοιγμα και τις εισπράξεις της ταινίας μέχρι τώρα, αλλά έχει ακόμα σημαντικό χρόνο προβολής. Η ταινία προβάλλεται από τις 21 Αυγούστου.

    Ted
    Ως γνωστόν πρέπει να προσέχετε τι εύχεστε... Όταν ένα μικρό αγόρι εύχεται να ζωντανέψει ο μικρός αρκούδος του δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Ειδικά στο μέλλον…
    Ο Seth MacFarlane, δημιουργός της γνωστής σειράς κινουμένων σχεδίων Family Guy, κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, βάζοντας τον Mark Wahlberg να μπλέκει με το αρκουδάκι-μπελά Ted. Το CGI αρκουδάκι δεν είναι το συνηθισμένο, ιδανικό για αγκαλιές μαλλιαρό παιχνίδι, αλλά μία σκέτη καταστροφή που πίνει, βρίζει και είναι και μεγάλος γυναικάς! Εκτός από τον Wahlberg το αρκουδάκι παιδεύει και τους Mila Kunis και Giovanni Ribisi.

    To Δικό μας Βαλς
    Η Sarah Polley (Away From Her) σκηνοθετεί τους Seth Rogen και Michelle Williams, αναζητώντας και πάλι τα συναισθήματα που γεννιούνται στις μακροχρόνιες σχέσεις και τις κάνουν από ενδιαφέρουσες, μέχρι άνω κάτω. Πως αντιδρά μία παντρεμένη, σε μία ξαφνική έλξη, στη γνωριμία με έναν άλλο άντρα όπου η χημεία ανάμεσά τους είναι παραπάνω από έντονη; Η Michelle Williams ξεκλέβει χρόνο για να συναντά τον Luke Kirby, με τον Seth Rogen να αποτελεί τον κερατούκλη διάσημο συγγραφέα βιβλίων με συνταγές μαγειρικής. Ο τρελός κόσμος των σχέσεων μπαίνει ξανά κάτω από το μικροσκόπιο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles