15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Νέο “κύμα” απολύσεων έρχεται στο Netflix – Συνεχίζονται τα προβλήματα για τον “κολοσσό”

    Με τον ανταγωνισμό στην κατηγορία του streaming να κορυφώνεται, το Netflix αναμένεται να προχωρήσει σε νέο γύρο απολύσεων, προκειμένου να βάλει “φρένο” στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει τον τελευταίο χρόνο, μετά από μια δεκαετία επιτυχούς πορείας.

    Σύμφωνα με το Variety, η γνωστή πλατφόρμα που είδε τη μετοχή της να κατρακυλά φέτος, έκοψε 150 θέσεις το Μάιο, ενώ προσεχώς έρχονται ανάλογου μεγέθους απολύσεις, για τις οποίες οι υπάλληλοι θα ενημερωθούν αυτή την εβδομάδα. Η υπηρεσία είχε ανακοινώσει άλλωστε ότι θα υπάρξουν και νέες περικοπές μέσα στο 2022.

    Το Netflix έχει κάνει γνωστό ότι έχασε περίπου 200.000 συνδρομητές το πρώτο τετράμηνο του έτους, γεγονός πρωτόγνωρο στην πορεία του και αναμένεται να χάσει πολλούς ακόμα, εξαιτίας του μεγάλου ανταγωνισμού, του διαμοιρασμού κωδικών αλλά και του πολέμου στην Ουκρανία.

    Προκειμένου να ανατρέψει τη “σκακιέρα” ο κολοσσός του streaming αποφάσισε να περιορίσει τα έξοδα με περικοπές προσωπικού, παρόλα αυτά είναι ακόμη αβέβαιο ποια τμήματα θα “χτυπηθούν”.

    Διαβάστε επίσης:

    Elon Musk: Ο 18χρονος γιος του Xavier αλλάζει όνομα και φύλο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles