15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Πού είναι η Nessie; Το τέρας της λίμνης Λοχ Νες, αγνοείται

    Χιλιάδες είναι οι άνθρωποι που, από το 1925, ταξιδεύουν στα βόρεια της Σκωτίας, στη λίμνη Λοχ Νες, για να γίνουν ένας από αυτούς που ισχυρίζεται ότι κατάφερε να δει τη Nessie, το μυθικό τέρας που εικάζεται ότι ζει στα νερά της λίμνης. Τους τελευταίους 18 μήνες όμως, δεν υπάρχει ούτε μία αναφορά από κανέναν εκ των επισκεπτών ότι κατάφερε να το δει και οι fans της Nessie ανησυχούν. Έφυγε η Nessie από τη λίμνη; Μήπως έπαθε κάτι;

    30-nessie-gt

    Σύμφωνα με το BBC, ένας λογιστής που έχει εδώ και χρόνια αναλάβει τον σοβαρό ρόλο να καταγράφει τα περιστατικά όπου άνθρωποι ισχυρίζονται ότι έχουν δει τη Nessie και το «πιστοποιούν» αυτό με κάποιο φωτογραφικό υλικό, δεν έχει γίνει καμία τέτοια αναφορά τους τελευταίους 18 μήνες. «Τα νέα είναι πολύ ανησυχητικά και δεν ξέρουμε πού έχει πάει. Οι αναφορές έχουν μειωθεί αισθητά από την αλλαγή της χιλιετίας, αλλά είναι η πρώτη φορά μέσα σε 90 χρόνια που δεν έχει δει κανείς τη Nessie», δηλώνει στο BBC ο κος Campbell.

    Ο κος Campbell καταγράφει τις αναφορές ανθρώπων που ισχυρίζονται ότι έχουν δει το τέρας του Λοχ Νες, από το 1997, όταν επισκέφτηκε τη λίμνη και το είδε ο ίδιος. Από τότε, ψάχνοντας, έχει καταγράψει αναφορές για το «μυθικό» ζώο που ξεκινούν από το 546 μ.Χ. Το σύνολο των αναφορών που έχει καταγράψει φτάνουν τις 1036 με τις τελευταίες να έχουν συμβεί το 2012.

    Τώρα, αν μας ρωτάτε αν όντως υπάρχει η Nessie, το τέρας της λίμνης Λοχ Νες, εμείς δεν βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά. Δείτε το 6ο επεισόδιο από μία επική σειρά που προλογίζει ο συγγραφέας Arthur C. Clark, με τίτλο Mysterious World. Το επεισόδιο αυτό (στα τρία διαδοχικά βίντεο που βρήκαμε στο Youtube) ασχολείται με τα τέρατα στις λίμνες και μεταξύ αυτών, βρίσκεται φυσικά και η μυθική Nessie. Enjoy:



    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles