20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Sony PlayStation 4 + Darth Vader = Επική κονσολά Star Wars που θα λατρέψουν οι fans!

    Η χαρά των fans του Star Wars, αυτή τη στιγμή θα πρέπει να είναι απερίγραπτη, καθώς στη διάρκεια της D23 Expo που έλαβε χώρα στο Anaheim της Καλιφόρνια, παρουσιάστηκε ένα νέο συλλεκτικό PlayStation 4, το οποίο φέρει τη μορφή της απόλυτης ενσάρκωσης του «κακού», του γνωστού σε όλους μας Darth Vader.

    star_wars_battlefront_darth_vader_ps4

    Όπως έγινε γνωστό, η Sony θα κυκλοφορήσει τρία διαφορετικά bundles, με το Limited Edition PS4 bundle να περιλαμβάνει την κονσόλα με το print του Darth Vader στην επιφάνεια της, όπως επίσης ένα ειδικά σχεδιασμένο Dualshock controller, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τον σκοτεινό άρχοντα των Sith. Το εν λόγω συλλεκτικό πακέτο αναμένεται να κυκλοφορήσει με το Battlefront Deluxe Edition, όπως επίσης και με 4 δωρεάν digital Star Wars games, τα οποία αποτελούν enhanced editions για το PS4 (Super Star Wars, Star Wars: Racer Revenge, Star Wars Jedi Starfighter και Star Wars Bounty Hunter).

    star_wars_battlefront_darth_vader_ps4 (2)

    Το δεύτερο συλλεκτικό bundle θα προσφέρει την ίδια ακριβώς PS4 κονσόλα και χειριστήριο, όμως αντί για το Battlefront θα περιλαμβάνει το Disney Infinity 3.0 (έρχεται μαζί με το Disney Infinity Base, το Rise Against the Empire Playset Pack και μία φιγούρα του Boba Fett). Τέλος, η Sony θα κυκλοφορήσει και μία πιο απλή έκδοση, η οποία θα περιλαμβάνει την κονσόλα PS4 με 500GB σκληρό, μαζί με ένα copy του Star Wars: Battlefront και το συνηθισμένο μαύρο DualshockController. Οι Star Wars limited editions του PS4 θα βρίσκονται στα καταστήματα μετά τις 17 Νοεμβρίου, αν και ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί οι τιμές τους.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles