20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Nokia C12: Σούπερ προσιτό και με Android Go!

    Εάν το τελευταίο χρονικό διάστημα το budget σας δεν σας τα λέει… καλά, τότε η Nokia προτείνει το νέο οικονομικό της smartphone της σειράς C, το οποίο μόλις κατέφθασε στην ευρωπαϊκή αγορά. Η τελευταία προσφορά ονομάζεται Nokia C12 και έρχεται ως ο διάδοχος του Nokia C10 που έκανε το ντεμπούτο του το 2021. Η νεότερη συσκευή που προστίθεται στο προϊοντικό porfolio της Nokia είναι ένα smartphone Android Go και διαθέτει αξιοπρεπείς προδιαγραφές.

    Το Nokia C12 διαθέτει οθόνη 6,3 ιντσών με ανάλυση HD+ και εγκοπή σε σχήμα σταγόνας. Δεν διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και η συσκευή βασίζεται στο ξεκλείδωμα προσώπου μέσω της μπροστινής κάμερας των 5MP. Το smartphone φιλοξενεί έναν αισθητήρα 8MP σε συνδυασμό με ένα LED φλας. Το πίσω πλαίσιο έχει ένα ανάγλυφο σχέδιο για καλύτερο κράτημα και επιπλέον, η συσκευή διαθέτει πιστοποίηση IP52, άρα είναι ανθεκτική στη σκόνη και στο πιτσίλισμα από νερό.

    Εντός του, το Nokia C12 είναι εξοπλισμένο με οκταπύρηνο επεξεργαστή Unisoc SC9863A 1,6 GHz, υποστηρίζει 2GB RAM και 64 GB ενσωματωμένη μνήμη αποθήκευσης με δυνατότητα επέκτασης μέσω υποδοχής κάρτας microSD. Από πλευράς λογισμικού, η συσκευή λειτουργεί με Android 12 Go Edition out of the box. Η Nokia υπόσχεται δύο χρόνια τριμηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας για το τηλέφωνο. Το οικονομικό smartphone της Nokia, τροφοδοτείται από μια κυψέλη μπαταρίας 3.000 mAh, η οποία είναι αφαιρούμενη από τον χρήστη. Οι επιλογές συνδεσιμότητας στο Nokia C12 περιλαμβάνουν 4G VoLTE, WiFi, Bluetooth 5.2, GPS, διπλή SIM, υποδοχή ήχου 3,5 mm και θύρα microUSB.

    Το Nokia C12 έχει τιμή 119 ευρώ και προσφέρεται σε χρώματα: Dark Cyan, Charcoal και Light Mint. Θα είναι διαθέσιμο πρώτα στη Γερμανία και την Αυστρία, ενώ άλλες αγορές θα ακολουθούν σύντομα.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles