15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ένας άλλος πρωθυπουργός, ο Μπερλουσκόνι, διέψευσε τις φήμες περί παραίτησής του, μέσω Facebook!

    Μπορεί τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές εμείς να μη γνωρίζουμε ποιος είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδος, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Λίγες εκατοντάδες χιλιόμετρα αριστερά στον χάρτη, στην Ιταλία, οι πολίτες υποβλήθηκαν σε αντίστοιχα σκοτσέζικα ντουζ με τον δικό τους πρωθυπουργό, τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

    Θα παραιτηθεί; Δεν θα παραιτηθεί; Η φημολογία ήταν έντονη, ακόμα και από τους στενούς του συνεργάτες. Συνέβη όμως εχθές το πρωί το αμίμητο. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, διέψευσε τις φήμες περί παραίτησής του, μέσω του Facebook! Στον τοίχο του fan page του, ο Ιταλός πολιτικός έγραψε “οι φήμες για την παραίτησή μου, είναι ανυπόστατες”.

    Οι αντιδράσεις; 2580 άτομα περίπου έκαναν Like, περίπου 1000 έκαναν κοινοποίηση στους τοίχους τους και περίπου 5000 έγραψαν σχόλιο στον πρωθυπουργό τους. Σε σχέση με τις φήμες που διέδιδαν οι συνεργάτες του, φανταζόμαστε ότι στο Ιταλικό Πρωθυπουργικό μέγαρο θα εκτυλίσσονταν σκηνές ανάλογες της διαφήμισης “και τι θα πουν οι mutual;”

    Δεν είναι παράξενο όμως που ο Μπερλουσκόνι έκανε μία πολιτική δήλωση στο facebook; Όχι. 330.000 fans έχει. Αν θέλει να πει κάτι άμεσα, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος. Ο αμέσως καλύτερος είναι να κάνει μία συνέντευξη τύπου.

    Τα social media και η πολιτική… πάνε πακέτο πια

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles