16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    oPhone. Η συσκευή που σας επιτρέπει να στείλετε μήνυμα στους φίλους σας με μία… μυρωδιά!

    Τι μπορείτε να στείλετε μέσω μηνύματος σε κάποιον φίλο σας; Μία περιγραφή από κάτι; Ένα ηχητικό απόσπασμα; Μία φωτό; Ένα video; Ε, σύντομα θα μπορείτε να στέλνετε και μία… μυρωδιά μέσω του… oPhone.

    Το oPhone είναι μία συσκευή που ανέπτυξε ο καθηγητής μηχανικής του Harvard, David Edwards, και μπορεί να λάβει και να αποστείλει, πέρα από φωτό, και… μυρωδιές και αρώματα.

    Πώς το κάνει αυτό; Αναμειγνύοντας 32 βασικά αρώματα, ώστε να μπορεί να ανασυνθέσει περισσότερες από 300.000 μοναδικές… μυρωδιές, όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του.

    Τα μοναδικά “αρωματικά” μηνύματα που στέλνει ονομάζονται oNotes και στέλνονται με τη βοήθεια του κινητού σας και μίας εφαρμογής που ονομάζεται oSnap και θα είναι διαθέσιμη από τις 17 Ιουνίου στο iTunes.

    oSnap

    Πριν λίγες μέρες, ο Edwards έστειλε και το πρώτο υπερατλαντικό μήνυμα με μία… μυρωδιά από τη Νέα Υόρκη στο Παρίσι, ένα μήνυμα που δεν περιλάμβανε τίποτα άλλο από το…. άρωμα της Νέας Υόρκης (δεν ξέρουμε πώς ακριβώς μύριζε, αλλά δεν έχει καμία σημασία).

    Χωρίς να είμαστε σίγουροι για το πόσο πετυχημένες θα είναι οι συνθέσεις των αρωμάτων του oPhone, ομολογούμε πως η τεχνολογική του καινοτομία έχει το ενδιαφέρον της.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles