20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Όταν τα “Φιλαράκια” είχαν… “προβλέψει” το Facebook

    Πίσω στο 2003, ένα χρόνο πριν ο Mark Zuckerberg δημιουργήσει το Facebook, το δημοφιλές TV Show “Friends” ίσως και να το είχε… προβλέψει.

    ross-chandler-facebook-predict

    Σε ένα επεισόδιο της αγαπημένης σειράς, δύο από τους πρωταγωνιστές, οι Ross και Chandler συζητούν για ένα site που φαίνεται να μοιάζει αρκετά με το concept αυτού που δημιούργησε ο Zuckerberg, ή τουλάχιστον -ξέροντας πλέον τι ακολούθησε- θα μπορούσαμε εύκολα να κάνουμε μία σχετική παραπομπή.

    Όπως διαβάζουμε στο reddit, το Myspace και το Friendster ήταν ιδιαίτερα δημοφιλή εκείνη την εποχή, αλλά στο show υπάρχουν αναφορές για ένα social networking site που περιστρέφεται γύρω από τους αποφοίτους κολλεγίων. Σίγουρα υπήρχαν σχετικά sites εκείνη την περίοδο, η όλη συζήτηση των δύο πρωταγωνιστών όμως, όταν την ξαναβλέπουμε σήμερα, δε θα μπορούσε παρά να μας φέρνει στο νου το Facebook.

    Tο εν λόγω επεισόδιο, που ονομάζεται “The One With the Memorial Service”, εντάσσεται στην 9η σεζόν της σειράς και δείχνει τον Ross να παρουσιάζει στον Chandler το site, δείχνοντάς το στο laptop του. “Το έχεις δει;” του αναφέρει. “Είναι η νέα μας ιστοσελίδα για τους αποφοίτους του κολλεγίου. Είναι cool. Μπορείς να δημοσιεύσεις μηνύματα, ώστε ο καθένας να ξέρει με τι ασχολείσαι τώρα”. Ο Chandler από την πλευρά του απαντά σαρκαστικά “Ω, υπέροχα, ένας γρήγορος τρόπος να πω στους ανθρώπους ότι είμαι άνεργος και χωρίς παιδιά”.

    Δείτε τη σκηνή που σας περιγράφουμε στο video που θα βρείτε εδώ στο θέμα της Huffington Post…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles