15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Pacific Rim: To sci-fi έπος του Guillermo del Toro (trailer)

    Από τα screenings κιόλας η ταινια έχει ενθουσιάσει πάρα πολύ κόσμο. Μιλάμε ένα ξεκάθαρο sci-fi έπος, με απροκάλυπτη δράση και μηχανήματα και τέρατα που θα κάνουν το Transformers να ψάξει σπηλιά να κρυφτεί…
    Το άκρως εντυπωσιακό trailer του Pacific Rim, της πρώτης ταινίας που σκηνοθετεί μετά από πέντε χρόνια ο μοναδικός αυτός άνθρωπος που ακούει στο όνομα Guillermo del Toro, υπόσχεται έναν κολοσσιαίο πόλεμο. Αυτόν ανάμεσα στα τερατώδη πλάσματα, γνωστά ως Kaiju, που αναδύονται από την θάλασσα διαψεύδοντας την θεωρία πως οι εξωγήινοι θα έρθουν από τα αστέρια και τα τεράστια ρομπότ, τα Jaegers, που φτιάχτηκαν για να τα αντιμετωπίσουν και τα οποία χειρίζονται ταυτόχρονα δύο πιλότοι. Καθώς ο πόλεμος χάνεται, η ανθρωπότητα θα στραφεί σε δύο “χαμένες περιπτώσεις”, έναν πρώην πιλότο και μια άπειρη εκπαιδευόμενη που θα αναλάβουν να οδηγήσουν ένα παλιό αλλά θρυλικό ρομπότ προς την τελική μάχη και τη δόξα.
    Η ταινία που θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Ιουλίου του 2013, έχει προϋπολογισμό 200 εκατομμύρια και το cast αποτελούν οι Charlie Hunnam, Rinko Kikuchi, Idris Elba, Charlie Day, Ron Perlman και Diego Klattenhoff.
    Λογικά μπορείτε να ποντάρετε από τώρα πως θα αποτελέσει το μεγαλύτερο blockbuster του επόμενου καλοκαιριού, που όπως ακούγεται έχει ήδη στα σκαριά το sequel του!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles