15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του iPhone 5S;

    Mπορεί το iPhone 5 να μην έχει παρά μερικούς μήνες ζωής, ωστόσο η Apple φαίνεται πως βρίσκεται στην φάση δοκιμών του iPhone 5S. H εταιρεία μαζί με τις συνεργάτιδες εταιρείες έχουν ξεκινήσει δοκιμές στην διαδικασία παραγωγής – γίνεται λόγος για αρχικές δοκιμές στην γραμμή παραγωγής που αφορά σε 50.000 – 100.000 τεμάχια – και οι φήμες κάνουν λόγο για επίσημη κυκλοφορία στα μέσα του 2013.

    Πρόσφατα μάλιστα, διέρρευσαν φωτογραφίες, μάλλον από την γραμμή παραγωγής του νέου iPhone 5S, που αποκαλύπτουν ορισμένες μικρές αλλαγές στο σασί και στο εσωτερικό του. Oι φωτογραφίες αποκαλύπτουν το μπροστινό και πίσω τμήμα του σασί το οποίο έχει πολύ μεγάλες ομοιότητες με εκείνο του iPhone 5. Παρόλα αυτά, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, πληροφορίες κάτω από το λογότυπο της Apple, έχουν αντικατασταθεί από το γράμμα “X“, και συνήθως αυτό συμβαίνει όταν έχουμε να κάνουμε με πρωτότυπα.

    Στο εσωτερικό του σασί, μπορούμε να εντοπίσουμε επίσης ορισμένες αλλαγές σε σχέση με το iPhone 5. Για παράδειγμα, το σασί του νέου iPhone 5S, διαθέτει δύο λιγότερες βίδες στην αριστερή πλευρά που χρησιμεύουν για την ασφάλιση της οθόνης. Eπιπλέον,  η θέση των βιδών που χρησιμέουν για την ασφάλιση της “πλακέτας” με τα ολοκληρωμένα, έχουν αφαιρεθεί (ακόμη δεν έχει διευκρινηστεί αν αυτό οφείλεται σε αλλαγές που υπάρχουν στο logic board).

    Aκόμα λοιπόν δεν κυκλοφόρησε το νέο iPhone 5, και κυκλοφόρησαν φήμες, φωτογραφίες και γενικώς γίνεται ντόρος για τον αντικαταστάτη του.

    Πηγή: ETrade Supply

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles