21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ο επικεφαλής των PureView, πάει στην Apple!

    Η Apple θέλει να έχει τους κορυφαίους μηχανικούς και σχεδιαστές για κάθε κατηγορία που την ενδιαφέρει και όταν δε τους έχει, απλά τους…”αγοράζει”!

    Κάτι τέτοιο συνέβη και με τον Ari Partinen, επί κεφαλής του φωτογραφικού τμήματος της Nokia, ο οποίος “απαρνιέται” τον άλλοτε κολοσσό της πατρίδας του για να πιάσει δουλειά στην Apple. O Partinen ήταν ο άνθρωπος που ασχολήθηκε εκτενώς με την πρωτοποριακή κάμερα του Nokia 808 PureView, των 41 MPixels, αλλά και με αυτήν του Ν8, το οποίο ήταν επίσης ένα πολύ καλό camera phone στην εποχή του.

    partinen

    Η αποκάλυψη έγινε από τον ίδιο μέσα από το Twitter του, στην οποία ευχαριστεί τη Nokia και δηλώνει πως η “νέα του περιπέτεια” στο Cupertino θα ξεκινήσει τον Ιούνιο. Δεδομένου του ότι το iPhone 6 ήδη πρέπει να βρίσκεται σε τελικά στάδια ανάπτυξης, μάλλον πρέπει να περιμένουμε η δουλειά του Partinen να φανεί από το 2015 και μετά…

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles