21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Samsung: Ετοιμάζει και αυτή smartphone με notch;

    Η Samsung είναι από τους κατασκευαστές που δεν έχουν ακόμη “υιοθετήσει” τη σχεδίαση με notch, φαίνεται όμως ότι …το σκέφτεται. Κι αυτό γιατί, όπως αποκαλύφθηκε, η κορεατική εταιρεία, έχει ήδη κατοχυρώσει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με μία σχεδίαση που διαθέτει οθόνη με notch.

    notch-samsung

    Η συγκεκριμένη εγκοπή “στεγάζει” αισθητήρα εγγύτητας, ακουστικό και την selfie camera, ενώ, συνολικά, η οθόνη της συσκευής διαθέτει πολύ μικρά bezels.

    Το πίσω μέρος της σχεδίασης που εμφανίζεται στην πατέντα έρχεται με διάφορα camera setups, ένα από τα οποία μοιάζει αρκετά στο iPhone X.

    2456

    Υπάρχει, όμως, και μία σχεδίαση με αναλογία screen-to-body 100%, χωρίς καθόλου bezels δηλαδή, δημιουργώντας την εύλογη απορία τι ακριβώς θα συμβεί με το ακουστικό και την κάμερα.

    3

    Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αυτό, βέβαια, θα μπορούσε να αφορά ένα νέο τύπο προστασίας οθόνης, πιθανώς ένα είδος γυαλιού ανθεκτικό στις γρατζουνιές. Με αυτόν τον τρόπο, η Samsung θα σταματήσει να αγοράζει την προστασία οθόνης Gorilla Glass από την Corning, κάτι που, βέβαια, αποτελεί αυτή τη στιγμή απλή υπόθεση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles