15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy S22 Ultra: Κάνει κάθε μέρα επική!

    Στη σημερινή digital εποχή, το smartphone μας δεν αποτελεί μια fancy συσκευή ή ένα απλώς αξιοζήλευτο trendy high-tech gadget, αλλά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Με αυτό μπορούμε να επικοινωνήσουμε, να εργαστούμε, να δημιουργήσουμε και να εξερευνήσουμε τον κόσμο που μας περιβάλλει. Η Samsung αντιλαμβανόμενη τις αυξημένες ανάγκες που έχει ο κάθε user, θέλει τα  smartphones της να  δίνουν το… κάτι παραπάνω και να είναι σε θέση να ξεκλειδώσουν τα μυστικά του digital κόσμου που ζούμε. To Galaxy S22 Ultra είναι το premium smartphone που θα κάνει την κάθε μέρα σας απλώς… «επική»! Το γιατί; Θα το μάθετε στο αφιέρωμα που ακολουθεί…

    S χαρακτηριστικά!

    Mε το που αντικρίσετε το Galaxy S22 Ultra δεν γίνεται να μην θαυμάσετε στην υψηλή ποιότητα κατασκευής και τις τολμηρές σχεδιαστικές γραμμές που μαγνητίζουν το βλέμμα. Η κορεατική εταιρεία έχοντας χρησιμοποιήσει έναν συνδυασμό από μέταλλο, frame από αλουμίνιο και γυαλί κατάφερε να δημιουργήσει μια άκρως ποιοτική και γοητευτική κατασκευή, η οποία μάλιστα φέρει πιστοποίηση IP68* για προστασία από το νερό (μπορεί να παραμείνει βυθισμένο κάτω από την επιφάνεια του νερού για περίπου 30 λεπτά) και τη σκόνη. Επιπλέον, πόντους «αντοχής» παίρνει η συσκευή από το γεγονός ότι η always-on οθόνη του είναι επενδυμένη με προστασία Gorilla Victus+, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με την πίσω επιφάνεια του που φέρει γυαλί Gorilla Victus.

    Οι «βετεράνοι» των Samsung Galaxy, θα βρουν στο Galaxy S22 Ultra έναν φίλο από τα «παλιά», καθώς ουσιαστικά πρόκειται για τον συνεχιστή της «κληρονομιάς» των Galaxy Note! Κομμάτι της εμπειρίας που προσφέρει το Galaxy S22 Ultra, δεν είναι άλλο από το εκπληκτικό πενάκι S Pen! Για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς Samsung Galaxy, έχουμε ένα premium smartphone που συνοδεύεται από το κλασικό πενάκι που όλοι οι users έχουν λατρέψει. Η ύπαρξη του S Pen βοηθάει στην ανάπτυξη μιας δημιουργικής εμπειρίας που κάνει κάθε στιγμή σας ξεχωριστή. Συγκεκριμένα, το S Pen τοποθετείται εντός της ειδικής υποδοχής που βρίσκεται στο σώμα της συσκευής και αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η εντυπωσιακή απόκριση του. Λίγα λεπτά με ένα Galaxy S22 Ultra στο χέρι σας, είναι αρκετό για να διαπιστώσετε όλα όσα μπορείτε να κάνετε με το πενάκι του Galaxy S22 Ultra, καθώς μπορείτε να εξερευνήσετε τα εγκατεστημένα applications σας, να διαμοιραστείτε περιεχόμενο με ελάχιστες κινήσεις, να σχεδιάσετε ή να κρατήσετε σημειώσεις την ώρα ενός απαιτητικού meeting.  

    Όλα αυτά βέβαια μπορούν να λάβουν χώρα σε μια εντυπωσιακή οθόνη υψηλής ευκρίνειας 6.8 ιντσών τεχνολογίας Dynamic AMOLED 2Χ με adaptive refresh rate στα 120Hz. Δεν σας κρύβουμε ότι η οθόνη του Galaxy S22 Ultra είναι πραγματικά «χάρμα οφθαλμών», προσφέροντας όχι μόνο ρεαλιστικά χρώματα, αλλά και εκπληκτικά επίπεδα φωτεινότητας. Και επειδή γνωρίζουμε ότι η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά, αλλά θέλει και λίγο… διασκέδαση, στην εντυπωσιακή οθόνη του οφείλεται και το γεγονός ότι μπορείτε να «λιώσετε» με τα πιο εκρηκτικά video games, να απολαύσετε κορυφαίες σειρές ή να «χαζέψετε» τα πιο cool videos στο YouTube (στα plus συγκαταλέγεται η προσφορά για 4 μήνες YouTube Premium**). Φυσικά, το S22 Ultra πρόκειται για ένα “state-of-the-art” flagship, το οποίο δεν τσιγκουνεύεται σε επίπεδο επιδόσεων! Διαθέτοντας μια ειδικά σχεδιασμένη AI Engine, το Galaxy S22 Ultra μπορεί να προσαρμοστεί κάτω από κάθε σενάριο, είτε είναι το αγαπημένο σας game, είτε ένα meeting στο Zoom.

    Nightography!

    Πολλοί είναι οι users που συνηθίζουν να συνδέουν στο μυαλό τους το Galaxy S22 Ultra ως μια συσκευή, η οποία σχεδιάστηκε για να βγάζει εις πέρας δύσκολα και επαγγελματικά tasks. Η ναυαρχίδα της Samsung είναι πολλά περισσότερα από αυτά όμως, καθώς θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ένα ίσχυρο creative mini-powerhouse. Με το high-end smartphone μπορείτε να τραβήξετε και να αποθηκεύσετε φωτογραφίες και videos που καθηλώνουν, είτε το πρωί, είτε το βράδι. Το τετραπλό camera setup (με δυνατότητα zoom 100X) δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης. Με main camera στα 108MP (f/1.8, Dual Pixel AF, 0.8μm, FOV στις 85 μοίρες και Optical Image Stabilization), περισκοπικό τηλεφακό στα 10MP (10x Optical Zoom και f/2.4), έναν ακόμη Τηλεφακό στα 10MP (με 3x Optical Zoom και διάφραγμα f/4.9) και τέλος μια Ultrawide κάμερα, η οποία διαθέτει διάφραγμα στα f/2.2 και λήψεις στις 120 μοίρες, μπορεί εύκολα να κατανοήσει κανείς ότι το S22 Ultra 5G ξεχωρίζει  στο νευραλγικό τομέα του mobile photography. 

    Μάλιστα, ακόμη και σε περιπτώσεις που είναι τόσο σκοτεινά που δεν μπορείτε να δείτε καλά – καλά, το Galaxy S22 Ultra μπορεί μέσω της ενεργοποίησης του ειδικού Nightography  πραγματικά να  «ρίξει φώς»! To μυστικό για τις «νυχτερινές» επιδόσεις του Galaxy S22 Ultra έγκειται στον pixel sensor των 2.4um (ο μεγαλύτερος camera sensor που έχει χρησιμοποιήσει η Samsung σε συσκευή της), ενώ ανεπτυγμένες λειτουργίες όπως το VDIS (Video Digital Stabilization), προσφέρουν crystal-clear ποιότητα και στο video recording με την super smooth κίνηση να χαρακτηρίζει τις λήψεις σας. Η ποιότητα των φωτογραφιών και του video recording είναι απλά εκπληκτική , ενώ η δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικούς φακούς, σας βοηθάει ώστε να προσαρμόσετε το θέμα και την κάθε σκήνη, σύμφωνα με το δικό σας γούστο.

    Φυσικά, το Galaxy S22 Ultra δεν σας χαρίζει μόνο τη δυνατότητα απλώς να τραβήξετε photos και videos, αλλά παράλληλα σας δίνει τη δυνατότητα για να επεξεργαστείτε κάθε αποτέλεσμα. Εάν ανήκετε στους creative enthusiasts, μπορείτε να παίξετε δυνατά με το RAW app, κάνοντας χρήση ισχυρών editing εργαλείων που σας επιτρέπουν να ξεδιπλώσετε το δημιουργικό σας ταλέντο, με εντυπωσιακές δημιουργίες που θα μείνουν για πάντα! Εάν πάντοτε πιστεύατε ότι κρύβεται έναν μικρό φωτογράφο ή video editor μέσα σας, τότε ένα Galaxy S22 Ultra το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βγάλετε πλήρως το ταλέντο σας στην επιφάνεια.

    Και επειδή από τη στιγμή που θα πιάσετε το Galaxy S22 Ultra στα χέρια σας, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το δουλεύετε… ασταμάτητα, σας έχουμε τα καλύτερα νέα! Η Samsung φρόντισε ώστε να ενσωματώσει στο Galaxy S22 Ultra μια μπαταρία με χωρητικότητα στα  5.000mAh, υποστηρίζοντας τεχνολογία γρήγορης φόρτισης στα 45W. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Μα ότι η συσκευή σας με φόρτιση ενός δεκαλέπτου, δύναται να προσφέρει video recording χρονικής διάρκειας 50 λεπτών!

    Unlimited Creative Power!

    Γοητευτικό, τολμηρό, ίσχυρο και με εκπληκτικές λειτουργίες, το Galaxy S22 Ultra ξεχωρίζει από κάθε πλευρά. 

    *****

    *Ισχύει για νέους πελάτες YouTube Premium, YouTube Music Premium και Μουσικής Google Play. Όροι & Προϋποθέσεις εδώ: https://www.samsung.com/gr/offer/galaxy-youtube-premium-2022/

    ** Tα Galaxy S22 Ultra και S Pen έχουν πιστοποίηση IP68. Με βάση τις συνθήκες δοκιμής για βύθιση σε γλυκό νερό έως 1,5 μέτρου για έως 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα.

    Διαφημιστική Καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles