20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκαν οι τιμές των Samsung Galaxy Tab Pro tablets

    Πολλοί είναι οι χρήστες που περιμένουν με ανυπομονησία τα επερχόμενα tablets της Samsung, της σειράς “Pro” αλλά και το Galaxy Note Pro 12.2. Τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη επίσημα, αλλά αναδύθηκαν από ευρωπαίους διανομείς και έτσι έχουμε μια καλή ιδέα για το πόσο θα κοστίζουν όταν κυκλοφορήσουν.

    Το κορυφαίο Note Pro 12.2 θα κοστίζει από €999 έως €1099, ανάλογα με το chipset που θα έχει (Exynos 5 Octa ή Snapdragon 800 αντίστοιχα). Και οι δύο εκδόσεις θα έχουν 32GB αποθηκευτικου χώρου αλλά η φθηνή έκδοση θα είναι Wi-Fi only και η ακριβότερη με το Snapdragon SoC θα υποστηρίζει LTE 4G.

    samsung-galaxytab2-10

    Το «μεγάλο» Galaxy Tab Pro 10.1 θα κοστίζει €800 (Exynos/Wi-Fi) και €100 περισσότερα στην Snapdragon/LTE έκδοση, με 16GB χώρου αποθήκευσης.

    Όσο για το μικρότερο, Galaxy Tab Pro 8.4, που θα έχει RGB panel αντί για τα PenTile panels των προαναφερθέντων, δε θα είναι δυστυχώς και πολύ φθηνότερο, με τιμή στα €700 για την Exynos/Wi-Fi έκδοση και στα €800, φυσικά, για την Snapdragon/LTE έκδοση.

    Οι τιμές αυτές είναι αναμφίβολα υψηλές, αν και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε τις συσκευές σε χαμηλότερα επίπεδα κόστους, σύμφωνα και με το SamMobile, που δίνει τιμές από €390 για το Wi-Fi Tab Pro 8.4 μέχρι €850 για το LTE Pro 12.2, με αντίστοιχες τιμές στα ενδιάμεσα μοντέλα.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles