15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Sandberg Streamer Webcam Pro και Universal Tripod Review: “Τα απαραίτητα εργαλεία για κάθε content creator”!

    Στην εποχή του κορωνοϊού, η “φυσική” παρουσία μας δεν απαιτείται πλέον σε αρκετές περιστάσεις, αλλά πρέπει να επικοινωνούμε μέσω τηλε-διασκέψεων, video-κλήσεων και αντίστοιχων μεθόδων, για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους. Έτσι, μια webcam με ποιοτική εικόνα και ήχο είναι απαραίτητη, ασχέτως του αν εργαζόμαστε με laptop ή desktop υπολογιστή.


    Η Sandberg προσφέρει μια λύση για τις περιπτώσεις αυτές. Η Stream Webcam Pro είναι μια USB κάμερα με δυνατότητα καταγραφής FullHD video, auto-focus (που δεν είναι “δεδομένο” στις οικονομικές κάμερες) και ρυθμιζόμενη βάση. Η τελευταία της επιτρέπει να τοποθετηθεί υπό γωνία, “κοιτώντας” προς τα πάνω ή προς τα κάτω, ενώ φυσικά μπορεί και να περιστραφεί κατά 360 μοίρες. Τροφοδοτείται μέσω USB θύρας/φορτιστή και το άλλο, μεγάλο της “όπλο” είναι το LED ring στο εμπρός μέρος της. Αυτό μπορεί να ρυθμιστεί σε 3 επίπεδα έντασης φωτός και να φωτίσει επαρκώς το πρόσωπό σας σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, ιδανικό χαρακτηριστικό για νυχτερινό streaming και videoκλήσεις, βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα λήψης.

    Η κάμερα, προφανώς, απευθύνεται περισσότερο στους επαγγελματίες ή ερασιτέχνες streamers και όχι τόσο σε αυτούς που θέλουν να καλύψουν βασικές ανάγκες τους, καθώς οι πρώτοι είναι σαφώς πιο απαιτητικοί από ένα τέτοιο gadget.

    Επιπλέον, στο κάτω μέρος της βάσης υπάρχει και ένα σπείρωμα για universal τρίποδα, όπως αυτό που θα βρείτε στη γκάμα της Sandberg. Είναι ρυθμιζόμενο καθ’ύψος (16-23,5cm) με πτυσσόμενα πόδια και η “κεφαλή” του μπορεί να περιστραφεί σε ένα μεγάλο εύρος γωνιών, ώστε σε συνδυασμό με τη βάση της κάμερας να βρείτε την ιδανική γωνία λήψης. Και φυσικά το τρίποδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με κάθε συσκευή και mount της αγοράς.

    Δείτε πληροφορίες για τη webcam της Sandberg και το τρίποδό της, όπως και το hands-on video μας παρακάτω.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles