Σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις τροφίμων διοργανώνει το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής. Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν συνολικά οκτώ διήμερα – αυτοτελή σεμινάρια σε διαφορές περιοχές της Κύπρου, τα όποια θα καλύψουν θέματα όπως η Ποιότητα και πιστοποίηση προϊόντων, διαδικασίες ασφάλειας και υγείας, λύσεις και μορφές χρηματοδότησης καθώς και οι τρόποι αξιοποίησης των δυνατοτήτων που προσφέρει σήμερα η τεχνολογία στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, της δικτύωσης και του σύγχρονου μάρκετινγκ, branding.
Τα θέματα των σεμιναρίων παρουσιάζουν σημαντικοί ομιλητές με άριστη τεχνογνωσία και εμπειρία, από διάφορα ακαδημαϊκά ιδρύματα, πανεπιστήμια, εταιρείες, επιχειρήσεις τροφίμων και κυβερνητικές υπηρεσίες. Κατά την διάρκεια των σεμιναρίων θα δοθούν από τους ομιλητές χρήσιμες πρακτικές συμβουλές για το πώς μπορεί κάνεις να δημιουργήσει και να ανάπτυξη μια επιχείρηση τροφίμων.
Σημειώνεται επίσης ότι τα συγκεκριμένα σεμινάρια ξεκίνησαν να υλοποιούνται από τις 27 Ιανουάριου και θα ολοκληρωθούν στις 18 Μάρτιου 2017, στις ακόλουθες τοποθεσίες: Ανώγυρα, Ακάκι, Γαλάτα, Αθηαίνου, Κυπερούντα, Πανεπιστήμιο ΝΕΑΠΟΛΙΣ (συνδιοργάνωση), Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (συνδιοργάνωση), και Οδού. Η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι εντελώς δωρεάν.
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] | Τηλέφωνο: 99295150. Το αναλυτικό πρόγραμμα των σεμιναρίων είναι διαθέσιμο σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα: https://goo.gl/5LdQOT.