17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Sony USB flash drive για smartphones και tablets

    Μπορεί να περνάμε σιγά-σιγά στην εποχή του cloud, τα “χειροπιαστά” αποθηκευτικά μέσα ωστόσο (τουλάχιστον κάποια από αυτά) δεν έχουν πεθάνει ακόμη. Και οι Ιάπωνες φαίνεται πως πιστεύουν σ’ αυτά ανακοινώνοντας το Sony USB flash drive για smartphones και tablets.

    Sony USB flash drive

    Το “2-in-1 flash drive” διαθέτει έναν USB connector στη μία πλευρά του και έναν microUSB στην άλλη, έχοντας τη δυνατότητα να μεταφέρει αρχεία από έναν desktop υπολογιστή σε ένα κινητό και… αντίστροφα.

    Η Sony θεωρεί ιδανικό το αξεσουάρ της για την περίπτωση που θέλετε να μεταφέρετε μεγάλα αρχεία (όπως π.χ. μία ταινία) στη συσκευή σας, χωρίς να πρέπει να τα φορτώσετε στη microSD ή να συνδέσετε το κινητό με τον υπολογιστή μέσω καλωδίου.

    To Sony USB flash drive θα κυκλοφορήσει σε χωρητικότητα 8, 16 και 32GB, ενώ είναι συμβατό με συσκευές που τρέχουν από Android 4.0 έως Android 4.3 (σύντομα θα υποστηρίζεται και το Android 4.4). Επιπλέον, μέσω του Play Store θα διατεθεί μία File Manager App που θα επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν, να διαγράφουν, να ταξινομούν και να αναπαράγουν αρχεία.

    Η διάθεση του Sony USB flash drive για smartphones και tablets θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα, σε τιμές που, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού τουλάχιστον, φτάνουν τα 19.99, 29,99 και 62,99 δολάρια ανάλογα με τη χωρητικότητα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles